ben seni hatırladım yav
sen feribottaki kızsın![]()
hangi feribot lol :rendeer:
ben seni hatırladım yav
sen feribottaki kızsın![]()
bende yarın akşam sizlere çok sürpriz birisini getireyimde dumur edeyim MT'yi görün bakalım![]()
Ahmet abi tahmin ettiğim kişi mi :silent:
HALA CUMA OLMAMIIIŞ !
bu perşembe nin gecercesi yok mu yaw:silent:![]()
tabii muzo seni de alırım, motor geniş nede olsa :queen: başka gelmek isteyen varmı??????
FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...
Büyük buluşmaya 24 saatten az kaldı...
Motosiklet Türkiye üyeleri sabırsız...Motosiklet Türkiye üyeleri heyecanlı...
Motosiklet Türkiye üyeleri çok mutlu...
:rendeer:
FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...
Büyük buluşmaya 24 saatten az kaldı...
Motosiklet Türkiye üyeleri sabırsız...Motosiklet Türkiye üyeleri heyecanlı...
Motosiklet Türkiye üyeleri çok mutlu...
:rendeer:
:thumleft: ::alkiis:: ::biggrinn ::haapppy:Motosiklet Türkiye üyeleri hasta :salut: , Motosiklet Türkiye üyeleri'nin motoru bakımda :salut: Ama Motosiklet Türkiye üyeleri buluşmaya gelecek :queen:
gelsin artık şu buluşma herkes biribirini özledi
iyi işte yarın bu vesile ile bol bol hasret gideririz cümbür cemaat ordayız fuar bittiğinde 20.00 de çıkarız burdan.Ümmet abi bizde seni özledik
bir kahvaltı ettik yok oldun yafuuuale:
Motosiklet Türkiye üyeleri hasta :salut: , Motosiklet Türkiye üyeleri'nin motoru bakımda :salut: Ama Motosiklet Türkiye üyeleri buluşmaya gelecek :queen:
hangi feribot lol :rendeer:
ılgınc bı bulusma olcak
ve bence yenı gelenler kaynıcak arada
cunku bu kadar ınsan gerı donuyor
kı cogunu ben bıle tanımıyorum
ben bıle derken kendımı eskı uye sıfatında gordum bı an yanlıs anlasılmasın![]()
Motorsuz ve hastayım... Yaaaniii gelsin biralar ve mısırlar :mrgreen:
Ne de olsa dolmuşla dönücem :bounce: ................. :salut:
Merak etme kimse arada kaynamaz
zaten amaç eskilerle yeniler tanışsın kaynaşsın
yeni dostlar edinelim eski dostlarla hasret giderelim:cat:
Süper olacakkkkkk:bestmt: :bestmt: :bestmt: :bestmt: :flower: :king: :rendeer: :cat: ::deliir:: ::dalga:: ::biggrinn ::haapppy: ::alkiis:: ::sefereee ::sefereee ::winkwink ::dalga:: ::friends: ::sefereee ::shake2:: ::cheeeeer ::fool:: ::xblink:: ::bira01:: ::151:: ::154:: ::156:: ::dalga:: ::biggrinn ::sefereee :flower: :ulp:: ::123434:: ::dalga:: ::friends: ::sefereee
Umarım dediğniz gibi olur. yani eskilerin karmaşası içinde yeniler kaynamaz.
Gerçi şukaarını söliyim gelirim bakarım ve bir köşede sıkıntıdan patlarsam bende motorlarınızın lastiğini indirir kaçarım. Eheheeeee:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Şimdide kaynaşmayın görelim.
olmadı alternatif bir bluşma organize edilir ve sadece yeni üyeler katılır....![]()
![]()
![]()
Merak etme bir köşede oturmaya fırsatın olmayacak. Hatta zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamayacaksın:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:
Umarım dediğniz gibi olur. yani eskilerin karmaşası içinde yeniler kaynamaz.
Gerçi şukaarını söliyim gelirim bakarım ve bir köşede sıkıntıdan patlarsam bende motorlarınızın lastiğini indirir kaçarım. Eheheeeee:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Şimdide kaynaşmayın görelim.
olmadı alternatif bir bluşma organize edilir ve sadece yeni üyeler katılır....![]()
![]()
![]()