[İstanbul MT] 9 Mart Cuma - Buluşma Yeri Bostancı Beer's - Herkese Fuar Davetiyesi

ya arkadaşlar bayağı katılımlı bir buluşma olacak gibi. ben de gelmek isterim ancak kimseyi tanımam nasıl olacak bu iş?

Herşeyin bir ilki vardır demişler :)
Git, ve hiç pişman olmayacaksın eminim :)

Bir gün bende gelsem beni pişman ederler ama eminim :queen: :queen: :queen:

Herşeyin bir ilki vardır demişler :)
Git, ve hiç pişman olmayacaksın eminim :)

Bir gün bende gelsem beni pişman ederler ama eminim :queen: :queen: :queen:

Tuğba :p :p :p
Sen hele bir gel seni nasıl pişman edeceğiz:p :p :p :p
Biz zaten seni hiç tanımıyoruz ki
yeni üyemisiniz:queen:

Hande biz hepimiz tatil arkadaşı değilmiyiz:pale:
bizi beğenmiyormusun::151:: ::151:: ::saskin:: ::saskin:: ::deliir:: ::deliir::

Olur mu Soner'cim hepinizi seviyorum. Ama Kader'le bu yaz çok güzel bir tatil yaptık ve çok güzel zaman geçirdik. Hatta sitede de yayınlamıştık tatilde de sizleri düşünmüş kocamaaan bir mt kalesi yapmıştık:p

Olur mu Soner'cim hepinizi seviyorum. Ama Kader'le bu yaz çok güzel bir tatil yaptık ve çok güzel zaman geçirdik. Hatta sitede de yayınlamıştık tatilde de sizleri düşünmüş kocamaaan bir mt kalesi yapmıştık:p

Biliyorum o tatili:)
Hatta bizlerde resimlere bakıp çok kıskanmıştık:mrgreen:

ben 26 nisan 2005 te üye olmuşum yani ben de pek yeni sayılmam ama benim üy olduğum dönemde burası fazla karışıktı. fazla gereksiz insan vardı bir aralar. şimdi nasıl bilmiyorum da eğlenceli bir ortama dönüşmüş olsa gerek:)

Hangi tatil o ya, benim kaza dönemimde miydi ? :silent:

ben 26 nisan 2005 te üye olmuşum yani ben de pek yeni sayılmam ama benim üy olduğum dönemde burası fazla karışıktı. fazla gereksiz insan vardı bir aralar. şimdi nasıl bilmiyorum da eğlenceli bir ortama dönüşmüş olsa gerek:)

Üye olduğum günden beri günün 10 saati onlıne oluyorum , bu yüzden yeni sayılıyorsun :wiinkk: :wiinkk:
Sen dinle de git , sonra bir daha ki toplantı topiğini sen açarsın kesin :queen: :queen:

Son düzenleme:
Haaa , bende diyorum neden hatırlayamadım :)

Kaza da diz kapağım kırıldı, çok şükür beynim de bişey yok :mrgreen: :queen: :queen:

Burada birsürü iyi dost var merak etme
hem üyelik tarihininde bir önemi yok istersen 1 haftalık üye ol herkez dostdur burada:rendeer:

Valla ben de henüz kimseyi tanımıyorum ve gelmeyi çok isterim. Ama söz vermiyim. Sadece gelmeye çalışıcam demekle yetineyim. Motoru garajdan çıkardık evin önüne çektik etkinliklere katılma vaktidir. Umarım gelebilirim. Gelemezsem bir başka sefere.

burda ortak nokta motosiklet gereksiz motor kullanan mı var :farao:
eglence nonstop kapımız gerekli gereksiz herkese acık:bounce:

ahanda Özge geldii
hoşgeldin Özgecik
hadi bakalım listeye güncel çekelimde 100 kişiye kaç kişi kalmış görelim:)

eski bir söz vardır
Haydi elleri görellim:queen:

Haydi elleri görellim:queen:

Hande nin eli bu :queen: :queen:

elllllllllldk7.jpg

DUYURU:
bu toplantı mt toplantısıdır umarım bunun bilincinde olan uyeler katılım yaparlar :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar