sizi birine benzetiyorum ama hay allaaaaaaaaaa ne tesadüf bende kimseyi tanımıyorum:queen:
sizi birine benzetiyorum ama hay allaaaaaaaaaa ne tesadüf bende kimseyi tanımıyorum:queen:
aaaaaaaaa ne tesadüf bende kimseyi tanımıyorum:queen:
ya arkadaşlar bayağı katılımlı bir buluşma olacak gibi. ben de gelmek isterim ancak kimseyi tanımam nasıl olacak bu iş?
Herşeyin bir ilki vardır demişler
Git, ve hiç pişman olmayacaksın eminim
Bir gün bende gelsem beni pişman ederler ama eminim :queen: :queen: :queen:
Hande biz hepimiz tatil arkadaşı değilmiyizale:
bizi beğenmiyormusun::151:: ::151:: ::saskin:: ::saskin:: ::deliir:: ::deliir::
Olur mu Soner'cim hepinizi seviyorum. Ama Kader'le bu yaz çok güzel bir tatil yaptık ve çok güzel zaman geçirdik. Hatta sitede de yayınlamıştık tatilde de sizleri düşünmüş kocamaaan bir mt kalesi yapmıştık![]()
ben 26 nisan 2005 te üye olmuşum yani ben de pek yeni sayılmam ama benim üy olduğum dönemde burası fazla karışıktı. fazla gereksiz insan vardı bir aralar. şimdi nasıl bilmiyorum da eğlenceli bir ortama dönüşmüş olsa gerek![]()
Hangi tatil o ya, benim kaza dönemimde miydi ? :silent:
ben 26 nisan 2005 te üye olmuşum yani ben de pek yeni sayılmam ama benim üy olduğum dönemde burası fazla karışıktı. fazla gereksiz insan vardı bir aralar. şimdi nasıl bilmiyorum da eğlenceli bir ortama dönüşmüş olsa gerek![]()
Burada birsürü iyi dost var merak etme
hem üyelik tarihininde bir önemi yok istersen 1 haftalık üye ol herkez dostdur burada:rendeer:
en büyük dost dostdark :queen: :rendeer:
burda ortak nokta motosiklet gereksiz motor kullanan mı var :farao:
eglence nonstop kapımız gerekli gereksiz herkese acık:bounce:
Haydi elleri görellim:queen: