[İstanbul MT] 9 Mart Cuma - Buluşma Yeri Bostancı Beer's - Herkese Fuar Davetiyesi

bende yarın akşam sizlere çok sürpriz birisini getireyimde dumur edeyim MT'yi görün bakalım:p

ben o süpriz dostu biliyorum bana PM atmış:queen:

Ahmet abi tahmin ettiğim kişi mi :silent:

Tuğba sen sus bakem
vıdı vıdı
neyse ya 2 saat daha konuş 2 saat sonra dünya kadınlar günü bitecek ben sana ozaman sorarım:p :queen:

HALA CUMA OLMAMIIIŞ !

bu perşembe nin gecercesi yok mu yaw:silent: :p

tabii muzo seni de alırım, motor geniş nede olsa :queen: başka gelmek isteyen varmı??????

Levent Noela yı getirmiyormusun
bırak o muz serserisini:p :queen:

FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...
Büyük buluşmaya 24 saatten az kaldı...
Motosiklet Türkiye üyeleri sabırsız...Motosiklet Türkiye üyeleri heyecanlı...
Motosiklet Türkiye üyeleri çok mutlu...
:rendeer:

Burcu bravo çok güzel ifade etmişsin:thumleft: ::biggrinn ::biggrinn ::haapppy: ::haapppy:

Son düzenleme:
FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...
Büyük buluşmaya 24 saatten az kaldı...
Motosiklet Türkiye üyeleri sabırsız...Motosiklet Türkiye üyeleri heyecanlı...
Motosiklet Türkiye üyeleri çok mutlu...
:rendeer:

Motosiklet Türkiye üyeleri hasta :salut: , Motosiklet Türkiye üyeleri'nin motoru bakımda :salut: Ama Motosiklet Türkiye üyeleri buluşmaya gelecek :queen:

yaf buluşma yapıyorsunuz kimse haber vermiyo iyiki giremiyoruz sonzamanlarda aşkolsun alican abi nediim şimdiii

ılgınc bı bulusma olcak:)
ve bence yenı gelenler kaynıcak arada
cunku bu kadar ınsan gerı donuyor
kı cogunu ben bıle tanımıyorum
ben bıle derken kendımı eskı uye sıfatında gordum bı an yanlıs anlasılmasın:)

ılgınc bı bulusma olcak:)
ve bence yenı gelenler kaynıcak arada
cunku bu kadar ınsan gerı donuyor
kı cogunu ben bıle tanımıyorum
ben bıle derken kendımı eskı uye sıfatında gordum bı an yanlıs anlasılmasın:)

Merak etme kimse arada kaynamaz
zaten amaç eskilerle yeniler tanışsın kaynaşsın
yeni dostlar edinelim eski dostlarla hasret giderelim:cat:

Süper olacakkkkkk:bestmt: :bestmt: :bestmt: :bestmt: :flower: :king: :rendeer: :cat: ::deliir:: ::dalga:: ::biggrinn ::haapppy: ::alkiis:: ::sefereee ::sefereee ::winkwink ::dalga:: ::friends: ::sefereee ::shake2:: ::cheeeeer ::fool:: ::xblink:: ::bira01:: ::151:: ::154:: ::156:: ::dalga:: ::biggrinn ::sefereee :flower: ::pulp:: ::123434:: ::dalga:: ::friends: ::sefereee

Motorsuz ve hastayım... Yaaaniii gelsin biralar ve mısırlar :mrgreen:
Ne de olsa dolmuşla dönücem :bounce: ................. :salut:

Merak etme kimse arada kaynamaz
zaten amaç eskilerle yeniler tanışsın kaynaşsın
yeni dostlar edinelim eski dostlarla hasret giderelim:cat:

Süper olacakkkkkk:bestmt: :bestmt: :bestmt: :bestmt: :flower: :king: :rendeer: :cat: ::deliir:: ::dalga:: ::biggrinn ::haapppy: ::alkiis:: ::sefereee ::sefereee ::winkwink ::dalga:: ::friends: ::sefereee ::shake2:: ::cheeeeer ::fool:: ::xblink:: ::bira01:: ::151:: ::154:: ::156:: ::dalga:: ::biggrinn ::sefereee :flower: ::pulp:: ::123434:: ::dalga:: ::friends: ::sefereee

Umarım dediğniz gibi olur. yani eskilerin karmaşası içinde yeniler kaynamaz.

Gerçi şukaarını söliyim gelirim bakarım ve bir köşede sıkıntıdan patlarsam bende motorlarınızın lastiğini indirir kaçarım. Eheheeeee:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Şimdide kaynaşmayın görelim.
olmadı alternatif bir bluşma organize edilir ve sadece yeni üyeler katılır....:p :p :p

Gerçi şukaarını söliyim gelirim bakarım ve bir köşede sıkıntıdan patlarsam bende motorlarınızın lastiğini indirir kaçarım. Eheheeeee:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

olmadı alternatif bir bluşma organize edilir ve sadece yeni üyeler katılır....:p :p :p

Merak etme bir köşede oturmaya fırsatın olmayacak. Hatta zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamayacaksın:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Merak etme bir köşede oturmaya fırsatın olmayacak. Hatta zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamayacaksın:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

umarım dediğin gibi olur. yoksa :pl: :pl: :pl:

yarın o saatlerde 35 saaten fazladır ayakta olucam iş güç sebebiyle. birde canım sıkılırsa. Eyvah eyvahhhh:p :p :p :p

Benim 16 plakaya dokunma:p bende İstanbul'da yeniyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar