[İstanbul MT] 9 Mart Cuma - Buluşma Yeri Bostancı Beer's - Herkese Fuar Davetiyesi

Bu toplantıya gelecek yeni üyelere duyrulur:

Gelecek eski dostların hepsi olmasada bi kısmı,akli yönden biraz cılgın,

Türkiyede ne kadar motor sitesi varsa gezmiş dolaşmış,resmen bu konuda peynirleşmiş

Bu eski dost ve yeni arkadaşların katılacağı bu organizasyonu M.T.nin catısı altında yapılması gayet güzel,a benim Özge kızım:cat: sanada cok büyük bi bravo evde can sıkıntısından ne yapayım ne yapayım demişsin ve en sonunda doğru bi karar verip gayet güzel bi plan yapmışsın tebrikler,hadi bakalım kolay gelsin :queen:

evet avrupa yakasıııı..
mecidiyeköyde kaçta buluşur gideriz bi saat varmı aklınızda..
ona göre teeeee yenibosna dan gelecem beya...:)

günaydınlarrrr homaaaa topik almış başını gidioooo :)
arkadaşlar toplantıya benle beraber bi arkım daha katılmak istioo umarım sorun olmaz :) dostdrak duygu da bnde gelcem die tutturdu :)

diyene bak... kendi çok akıllıdır da sankim....
neyse müthiş bi akşam olacak , özlemiştim eskileri yenileride tanıma vakti geldi.... ÜMMET ABİMDE gelecekmiş , abi akşamın ilk dansı benim(gerçi mekanda müzik olacağını sanmıyom biz söyler biz oynarız ) , galatadaki gibi bak başkasına söz verme çok KILILILIM (kırılırım):rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Türkiyede ne kadar motor sitesi varsa gezmiş dolaşmış,resmen bu konuda peynirleşmiş

Bu eski dost ve yeni arkadaşların katılacağı bu organizasyonu M.T.nin catısı altında yapılması gayet güzel,a benim Özge kızım:cat: sanada cok büyük bi bravo evde can sıkıntısından ne yapayım ne yapayım demişsin ve en sonunda doğru bi karar verip gayet güzel bi plan yapmışsın tebrikler,hadi bakalım kolay gelsin :queen:

ne yani kaç aydır uğraştımı yani bu plan için:queen: bu arada deli olmayan gelmesin zaten buluşmaya:p :bounce:

eski dostlar süprizler way ki wayyy..
uamrım yagmur yagmaz da motorla geçeriz karşıya..:)

hadi ya aceba nedir bu sürpriz 5gün bizi çatlatcan yani çok kötüsün:pr: :pr: :mrgreen:

demek bu durumda çatlamayanlarla Cuma akşamı görüşeceğiz... Valla ben akşam Saat 19:00 da ordayım.... Erken gelebilenler gelsin .. üstüme bi de MT t-shirt ü giyerim.. tanımamak imkansızlaşır beni.. özledim zaten bayağıdır giymiyodum bahaneyle dolaptan çıkıp bi gün yüzü görür zavallıcık... ( yazlık ondan giyemiyom fesat düşünenlere duyrulur !!!!!)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
demek bu durumda çatlamayanlarla Cuma akşamı görüşeceğiz... Valla ben akşam Saat 19:00 da ordayım.... Erken gelebilenler gelsin .. üstüme bi de MT t-shirt ü giyerim.. tanımamak imkansızlaşır beni.. özledim zaten bayağıdır giymiyodum bahaneyle dolaptan çıkıp bi gün yüzü görür zavallıcık... ( yazlık ondan giyemiyom fesat düşünenlere duyrulur !!!!!)

benim t-shirtler tozlanmıştır :queen: bi ara elden geçirmem lazım:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoca maşallah daha formu yeni okuyorum ama adım yazılmış bile...:)
bende sürpriz yapaiblirim evet,özledim hepinizi.gazlama hikayelerimizi paylaşmayı özledim:))))

ben sureklı bostancıya gıderım 2 hafta oldu gıdemıyorz.bulusmayı zaten bız gelınce yapmazsınızkı hangı zamanda orda degılız o zaman yaparsınız:) bı gun kadıkoydekı ılkyardım kursuna ugrıcam gecen gıttıgımde yerını gordum bı dersınıze gırerız artık alırsa arkadaslar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar