[İstanbul MT] 9 Mart Cuma - Buluşma Yeri Bostancı Beer's - Herkese Fuar Davetiyesi

[eski günleri yadederiz ....
avrupa yakasından gidecekler beraber gidebiliriz diye düşünüyorum..
buluşma yeri belirleyelim.(mesela levent BP gibi...)topluca karşıya geceriz..:)
:))[/QUOTE]

Katılıyorum sana vedat bende mecidiyeköy deyim hep birlikte toplanıp gidelim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
[eski günleri yadederiz ....
avrupa yakasından gidecekler beraber gidebiliriz diye düşünüyorum..
buluşma yeri belirleyelim.(mesela levent BP gibi...)topluca karşıya geceriz..:)
:))

Katılıyorum sana vedat bende mecidiyeköy deyim hep birlikte toplanıp gidelim...[/QUOTE]

mecidiyeköy diyenler parmak kaldırsın:cat: :mrgreen: bende mecidiyeköy diyorum :)

gunaydınlarrrr :) bende bostancıdan gelcem ehueheu cok usak olcak ama :) en erken ben gelecem sanırım :)

Beyler bende yeni üyeyim şimdiden her organizasyona katılmaya başladım bile.MT'de ve motoaktuelde resimlerimi görünce kendimi kallavi üye gibi hissettim walla :) buluşmaya benide yazın

Eski günleri yad etmek iyidir güzeldir
Amma velakin eskiyi yed edelim derken umarım yeni üyeleri ve ilkkez bir mt toplantısına katılacak olan arkadaşlarımızı ( benim gibi ) bir kenarda unutmayız. Ve haliyle onlarda ne oluyor burda deyip kendi kabuklarına çekilme durumu yaşamazlar.

:bounce: Hakikaten ne kalabalık bir gruptuk ya dimi...Biz de geliyoruz Gerçi eklemişsiniz bizi ama yine de söyliiim dedim....:cat:

Kolaysa sen yapsana o dediğini, umrumda değil..Her şeyimizi bilenlerden mi çekineceğim, seviyorum işte hala..:pale:

Pardon ama anlamadım canım..
Dishy'cim Dostdark' a sor o anlatsın...Sana mesaj atacaktım ama kolaysa :p

Valla bu toplantı çok iyi gelecek hepimize...
Helal sana kırmızı!:cat:
Bu pasta sana!:rendeer:
cileklimuzlupasta006uw3.jpg

Chaplin bu ara taktı bu yemek işlerine.. O yapmış evet bana söyledi Msn'de.. Bir gün yemek de kısmet olur inşallah..

Chaplin, seni pek bir ev hanımı gördüm yahu.. ehehehe...

Cuma günü ilgili olarak bugun Özge ile beraber Beers'a gidip konuştuk. Konu ile ilgili gerekli bilgileri kesin netleştirince onu topic başlığından Özge belirtecek.. Ama öncelikle bazı konuştuğumuz mevzuları sizlere söylemek isterim. Genel olarak oraya giden motor gruplarının işletmeye kar bırakmadığını söyledi işletme müdürü.. Bu nedenle indirim konusunda hala uğraşmaktayız.. Daha doğrusu Özge uğraşmakta, ben kendime pay çıkarmayayım.. Ben sadece bugün ona eşlik ettim. Cuma günü zaten yeterince kapasitelerini kullanabilmekte oldukları ve pek içici olmayan biz motor grupları için pek indirim yapamıyorlar ki haklılar da.. Adisyonlar konusunda muhtemelen biralara acılmaması konusunda anlastık. Ancak spesifik istekler icin isminize adisyon actırabilirsiniz. Giderken adisyonlarınızı ödemeden gitmemeye ve unutkan olmamaya özen gösterin lütfen. Masaya hesap açtırmak isteyen arkadaşlar o masaya kimler geldi kimler gitti sorunu yaşamasınlar.. İsim olarak açtırın adisyonlarınızı.. Sıcak içecek servisi muhtemelen olmayacak bunu da şimdiden belirteyim.. Gelişmeleri yine topicten duyururuz.. Görüşmek üzere :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende pasta isterim artık özgemi verir chaplinmi verir bilemem ama cuma
günü mutlaka yicem :mrgreen: :p

Sanırım bende ordayım.Kısmet olursa.Fuar Davetiyelerinide getireceğim isteyen yada alamayanlara veririm en azından.Buluşmak dileğiyle:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hakkaten bu kadar kişi gelecek mi? madem öyle ben de gelim bari :)

hey arkadaşlar benide yazın listeye yahu hey gidi hey özlemiştim hepinizi keratalar sizi ........

Afiyet olsun Özge'cim...
Malzemeyi alın gelin,yaparım valla pasta :cat: (napalım işsizim hala :pr: )
Bu pastayı Cmt. günü üyelerimizden olan abim fluxus için yapmıştım.
Cuma günü doğum günüydü de.
Bu pastanın kekini de ben yaptım.Yani hazır pastaban almadım...
Tarifini isteyen olursa veririm :rendeer:

Afiyet olsun Özge'cim...
Malzemeyi alın gelin,yaparım valla pasta :cat: (napalım işsizim hala :pr: )
Bu pastayı Cmt. günü üyelerimizden olan abim fluxus için yapmıştım.
Cuma günü doğum günüydü de.
Bu pastanın kekini de ben yaptım.Yani hazır pastaban almadım...
Tarifini isteyen olursa veririm :rendeer:

Burcu sana iş bulalım
kendini keke pastaya vurma

veya sana pastane açalım
bu arada pasta da nefis görünüyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar