[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz

ahh ahhh bende motor olsaydı aileyi sırayla getirir götürürdüm maltepeye artçı taşırdım yani:)
ya ben bişi buldum eğer alper geliirse motoru hallederse işala gelcem onunla.

ya bende zümrütevlerden gelicem ama artcım varmı yokmu daha belli diil olmzsa alırım birini ama dert etmeye degmez bz canımız sıkıldıgında yururduk oralara yakın yaa:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tugce uçak kaçırır yine gelir, cin gibi maşallah, böyle sarmak hoşuna gitti kanımca :queen:

olmadı gider alırız ya konyov halinde 1kişi herşeydir bazen:wiinkk:

Ben buna günün yorumu derim :rendeer:

Son düzenleme:
Yaw şu tuğçe işi kolayda önemli olan patriot ve ailesini getirmek bir arabalı vatandaş yokmu aramızda karşıdan gelen :salut:

GKN

heyy
bende geliim ya
motürümü götürdüler ama arabam var:)
kadıköyden gelicem alabilirim 4 kişi daha araba geniş, tesisatta var:)
camları açarıs sonuna kadar kaskları takar geliris motor hesabıı :)
allahtan bi mani çıkmazda cuma ordayım, aracı olmayanları kadıköyden alabilirim..

heyy
bende geliim ya
motürümü götürdüler ama arabam var:)
kadıköyden gelicem alabilirim 4 kişi daha araba geniş, tesisatta var:)
camları açarıs sonuna kadar kaskları takar geliris motor hesabıı :)
allahtan bi mani çıkmazda cuma ordayım, aracı olmayanları kadıköyden alabilirim..

avrupa yakasında arkadaşlar gökhan üzgünüm ama düşünmen yeter saol

abi koşayım eyw zaten sporcuyumda...bi de maltepe zümrütevler arası 15 dk dediğin gibi....fakat ben zümrütevlerin sonunda narcity e yakın oturuorum....vasıta yok dönüşte....ondan rica ettim artçı olarak bırakabilen olur mu die....sorun olduysa gelmiim ben yaw :queen::bounce:

abi koşayım eyw zaten sporcuyumda...bi de maltepe zümrütevler arası 15 dk dediğin gibi....fakat ben zümrütevlerin sonunda narcity e yakın oturuorum....vasıta yok dönüşte....ondan rica ettim artçı olarak bırakabilen olur mu die....sorun olduysa gelmiim ben yaw :queen::bounce:

tugce içecek ısmarlıo bak sende bsy yok hala:wiinkk:

aaa kaçırmışım....görmedim....tamam abi bendende 1 vodka vişne çalışırr.....ama 1 tane yoksa alkollu araç kullanmadan şöförün ehliyeti kapmasınlar..:):p

söz vermiyimde motorun bakımı yetişir ve bi aksilik olmazsa bende +1 olarak gelebilirim

en kötü ben atarım seni zümrütevlere gerçi artçı taşımada pek başarılı değilim ama :mrgreen:

Kaç kişi olduk Mehmet :))

1-Boy
2-ben
3-Luxor+2
4-Skullhunter
5-KARAKIZ
6-aYe
7-mhrrmkpnr
8-Melihce
9-Silah1+1
10-denizcimuzaffer-eylem-foresight üçlüsü
11-sPORTSoFFICER
12-Syriana
13-tugcetugce
14-erdo2002
15-Taskiranus
16-ihsanhakan
17-Cihan
18-Regalci1903
19-tuğper
20-prostreet
21- oFLuAlper
22- _CaMuR
23- GKN
24- Özrace
25- SEYYAH34

Çalışmalarım sürüyor ama bir avrupa yakasında oturupta arabası ile gelen arkadaş bulamadık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar