[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz

arkadaşlar tubişin güzel çay demlediğini duydum. bu arada bizde muğla mt olarak bekleriz bu taraflara.

muğla MT den selamlar :wiinkk:

tuğbişin çayı süpermiş ben diorum motoru alınca yaz tatilinde gitcem işteee:)

ben silahımı çekiorum maltepeye artçılığımı kabul edene ilk içeceği bendennnnn

benim kesinlikle kış için ist palnlarım var. gerçi benim arklar orda araba grupları var ama mt sayesinde benimde motorcu arkadaşlarım oldu ist de :wiinkk:

sorma :) sabırsızlanmaya başladım şimdiden. biran önce şu sezon bitsin artık. inş burdan bikaç kişi daha gelir benimle. orda artçı problemi olmayacağına inanıyorum. :)

Arkadaşlar hafif unutkanlık baş gösterdi bende :pale: 31 ağustos akşamı için kefken'e gitme sözüm vardı!! Emin değilim 1'i sabahı mı gideriz yoksa 31'i akşamı mı ama duruma göre ben katılıp katılamayacağımı haber vereceğim :pale:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben silahımı çekiorum maltepeye artçılığımı kabul edene ilk içeceği bendennnnn

Hatta ilk içiçekten hemen sonra, 1 hafta önce soğusun diye maltepe sahil kenarından denize bıraktığı buz gibi karpuzu getirip, artçılığını kabul eden kişi için kırcak :queen:

Eee çamurcan abi, sende hiç atraksiyon yok, nasıl olcak:p

Alper araba grubuda noliy ki?:silent:

hmmm herproblem senin gibi olsa keşke :) bu arada küçükyalıda kalacam ben hatırladığım kadarıyla maltepeye yakındı orası.

Hatta ilk içiçekten hemen sonra, 1 hafta önce soğusun diye maltepe sahil kenarından denize bıraktığı buz gibi karpuzu getirip, artçılığını kabul eden kişi için kırcak :queen:

Eee çamurcan abi, sende hiç atraksiyon yok, nasıl olcak:p

çamurcan yalan oldu hihih...
valla dediklerini bir bir yapcam. yok ya ben gelmiorum hıh....

ya bizim bi arkadaş var bundan 10 sene önce oralara bizi bırakıp göçtü bide kendine hyundai coupe fun clup diye bi grup kurdu coupe görünümlü nekadar serçe varsa orda :p :queen:

gerçi bende cruiser görünümlü mobilet sürüyorum ama olsun :p

Şimdi şu motorsuz gelicek arkadaşlar için gönüllü artçı alıcak kişiler lütfen irtibat halinde olsun birde bişey sorucam karşıdan taksim tarafından arabası ile gelicek olan varmı

Yahu hasta geldi ilgilenemedim kusura bakmayın, çayım bol merak etmeyin, tüm mt ye yeterrr :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar