- Konu Yazar
cbf 150 ekibimi buluşuyorHaftaya cuma demek.Aklımda olsun bende gelebilirim belkim.
senin için öle bir seçenek yok biliyon demi kesin geliyosun senin için 10dk mesafe :bounce:
cbf 150 ekibimi buluşuyorHaftaya cuma demek.Aklımda olsun bende gelebilirim belkim.
İnşallah acil motor sahibi olursun çok uzak dedin motorun olunca her yer yakın oluyor :mrgreen:
motorumu alayım zati bakalım tutabiliomusunuz beni![]()
Motorunuzun olmaması gelemeyeceğiniz anlamına gelmez.Gelmek istiyosanız gelin lütfen....bende gelmek isterdim ama motorum yok :salut: o kadar motorcunun içinde oturur ağlarım ben
senin için öle bir seçenek yok biliyon demi kesin geliyosun senin için 10dk mesafe :bounce:
ee şey evetkartal maltepe arası çok trafik oluyor
:mrgreen: bu arada şu cbf ekibini toplayıp bir AĞVA gibi biryer yapamadık:salut:
O tarihte Fransa'da yaşayan SS'çi arkadaşımız patriote Türkiye'de olacak sanırım. Eğer onunla buluşma tarihi aynı gün ise, onu da Maltepe sahile çağırabiliriz. Çok da güzel olur...
Evetttt süper ötesi olur vallahi en çok merak ettiğim Mt ciler sıralaması:O tarihte Fransa'da yaşayan SS'çi arkadaşımız patriote Türkiye'de olacak sanırım. Eğer onunla buluşma tarihi aynı gün ise, onu da Maltepe sahile çağırabiliriz. Çok da güzel olur...
Benide yazın,bende geliyoruuum.:cherry:
abi tek başına mı geliyorsun:queen:
CİHAN;784545' Alıntı:Selam: ne oluyo bakalım cbf leri mi topluyorsuz?![]()
CBF150 ekibi de geliyor MT de geliyor
sonuçta kardeş forumlarız benim gözümde
![]()