[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz

yani büyük ihtimal gelicem artıkın:)

yahu ben bulucam kendime görürsünüz....:)

olmadı bi alperle konuşayım benn. siz bişi bulursanız bana pm atın ben kaçıorummm şimdiliikkk

Son düzenleme:
yani büyük ihtimal gelicem artıkın:)

yahu ben bulucam kendime görürsünüz....:)

iyi hadi bakalım ben karışmıyorum artık ihtimali kalmadı çok iddalı konuştun bulucam dedin en olmadı antalyadan yamaha cygnus lu bir arkadaşın gelir elinde bir termos çay ile seni getirir maltepeye :mrgreen:

hahaha hiç olmadı öle vallla.
siz yinede birini bulursanız özel mesaj atın yarın falan okurum ben aklım kalmasın:mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Herkesi taşıyasım var ama artçı olarak ilk olarak cowgirlbanu'ya söz verdim.

Zaten cumaya kadar daha çok vakit var, kim kimle nasıl geliyor iyice netleşsin, artçısı olmayan ve gönüllü olanlarda yazsın ki buluşmaya otomobilin kara gölgesi düşmesin:p

Eğer artçı olarak gelebilecek pozisyon bulamayan arkadaşlar çok olursa ki sanmıyorum, biraz garip olsada arabayla toplu servis yaparız :queen:

Bir arkadaşımız var istanbullu değil o yüzden ne motor var ne araba onu taksimden ailesi ile alıp aramıza getirecek arabası olan bir gönüllü lazım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi eğer buralara gelmek isterseniz, karşılar ve de ağırlarım :)
Hoşgeldiniz, iyi eğlenceler.. :rendeer:

Bizi iyi ağırlayacağından hiç kuşkum yok. Çok teşekkürler ama maalesef bu izin marmara bölgesinden çıkma ihtimalimiz yok. Seneye inşallah.

Bu arada henüz gelmedik. Salı sabahı Türkiye'de olacağız inşallah...

Bir arkadaşımız var istanbullu değil o yüzden ne motor var ne araba onu taksimden ailesi ile alıp aramıza getirecek arabası olan bir gönüllü lazım

O arkadaş benim.:) Eğer arabası olan bir arkadaş aynı akşam bizi alabilir ve bırakabilirse çok iyi olacak. İstanbul'da araba ile dolaşmak gibi bir niyetim yok. O nedenle iki günlük gezimiz boyunca taksiyi tercih edeceğim. Fakat Maltepe planda yoktu. Yoksa da çok büyük sorun değil. Sanırım başımızın çaresine bakabiliriz.

Arkadaşlar bana istanbulda kim yamahanın 9.9 luk su motoru ayarlayabilir? 2. el lazım fiyatı 900 ytl ile 1200ytl arasında olabilir. kışın balıkçılık yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

muğla mt de selamlar :cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar bana istanbulda kim yamahanın 9.9 luk su motoru ayarlayabilir? 2. el lazım fiyatı 900 ytl ile 1200ytl arasında olabilir. kışın balıkçılık yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. muğla mt de selamlar :cherry:

Alper bu İstanbul Mt'nin maltepede buluşmayla alakalı başlığı, bu ricanı İstanbul MT ve/veya diğer olası başlıklara yazmalısın.

Güncel:p

_CaMuR_ da katılmak istiyo fakat motoru yok daha....eğr dönüşte beni zümrtevler e bırakabilecek bi hayırsever olursa bende gelirim....:queen:

yaww senden çok tembelsin yaw:p duyanda seni istanbulun dieğr ucundan gelio sanıcak
alt tarafı 15-20 dk lık yola gidicen onun içinn bile artçı alabilecek birilerini arıonn:queen: bende zümrütevlerden glicem ama artçı olabilecek birilerini aramıom:bounce:

yaww senden çok tembelsin yaw:p duyanda seni istanbulun dieğr ucundan gelio sanıcak
alt tarafı 15-20 dk lık yola gidicen onun içinn bile artçı alabilecek birilerini arıonn:queen: bende zümrütevlerden glicem ama artçı olabilecek birilerini aramıom:bounce:

zümrütevlerin nerde olduğunu bilen biri olarak tembeller kralı ilan edelim bence :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@Discordian

Hocam çarşambaya kadar bekleyelim, herkes programını ayarlasın, çarşamba günü netleştiririz.

Bu arada taksim için araba bulundumu?

@Karakız

Valla koşsa 10dk da gelir kanımca :queen:

Çamurcan abi sen alma motoru, binecende gaz verecende amaaan boşverrrrr:p

Arkadaşlar bana istanbulda kim yamahanın 9.9 luk su motoru ayarlayabilir? 2. el lazım fiyatı 900 ytl ile 1200ytl arasında olabilir. kışın balıkçılık yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

muğla mt de selamlar :cherry:

:queen::queen: Benim hotmaili ekle o zaman:mrgreen: Buradan ayarlayalım bir Pancar, Lombardini, Yanmar falan, ustalar severler beni:mrgreen:
hey Allahım yaa, bu da oldu dur bakalım:p Beni ara arkadaş:cat:
heheh hey Allaam yaa

@Discordian

Hocam çarşambaya kadar bekleyelim, herkes programını ayarlasın, çarşamba günü netleştiririz.

Bu arada taksim için araba bulundumu?

oK Bekliyelim çarşambaya kadar araba bulamadım henüz yane arabası ile gelicek birini bulamadım karşıdan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar