ben zati bu gidişle sana gelcem tubiş. burda bi maltepeye götüren bile yok:mrgreen:
yok bizi alan yooooooookkkkr:
ben zati karşıdan gelicem ama arabamda yok![]()
yani büyük ihtimal gelicem artıkın
yahu ben bulucam kendime görürsünüz....![]()
Abi eğer buralara gelmek isterseniz, karşılar ve de ağırlarım![]()
Hoşgeldiniz, iyi eğlenceler.. :rendeer:
Bir arkadaşımız var istanbullu değil o yüzden ne motor var ne araba onu taksimden ailesi ile alıp aramıza getirecek arabası olan bir gönüllü lazım
Arkadaşlar bana istanbulda kim yamahanın 9.9 luk su motoru ayarlayabilir? 2. el lazım fiyatı 900 ytl ile 1200ytl arasında olabilir. kışın balıkçılık yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. muğla mt de selamlar :cherry:
_CaMuR_ da katılmak istiyo fakat motoru yok daha....eğr dönüşte beni zümrtevler e bırakabilecek bi hayırsever olursa bende gelirim....:queen:
yaww senden çok tembelsin yawduyanda seni istanbulun dieğr ucundan gelio sanıcak
alt tarafı 15-20 dk lık yola gidicen onun içinn bile artçı alabilecek birilerini arıonn:queen: bende zümrütevlerden glicem ama artçı olabilecek birilerini aramıom:bounce:
zümrütevler maltepe e-5'in üstündeki kısımdır bilmeyenler içinnn![]()
Yok artık :queen::queen::queen:
maalesef öyle:queen::queen::queen:Yok artık :queen::queen::queen:
@Karakız
Valla koşsa 10dk da gelir kanımca :queen:
Çamurcan abi sen alma motoru, binecende gaz verecende amaaan boşverrrrr![]()
Arkadaşlar bana istanbulda kim yamahanın 9.9 luk su motoru ayarlayabilir? 2. el lazım fiyatı 900 ytl ile 1200ytl arasında olabilir. kışın balıkçılık yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
muğla mt de selamlar :cherry:
@Discordian
Hocam çarşambaya kadar bekleyelim, herkes programını ayarlasın, çarşamba günü netleştiririz.
Bu arada taksim için araba bulundumu?