[İstanbul-MT] 29 Ekim Korteji / Foto ve Videolar

son resimdeki,en ön sırada bulunan gri motosikletin gidonu çok rahatsız bir şekli vardı... tutması zor gibiydi... ani bir harekette manevra kabliyeti yok denecek kadar az gibi....

evet arkadaşlar baya güzel geçti bu kötügünler olmasına ramen ama insanın tüyleri dikengibi oluyor anlatılmaz
yaşamak lazım

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkiliklerine katılan herkese teşekkür ediyoruz.
Çok güzel bir paylaşım yaşandı.Devamını dilerim...Kızım ve ben bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz.Cumhuriyete sahip çıkan bizler oldukça bu vatanı bölemeyecekler:Mustafa Kemal ve Cumhuriyet e sahip çıkalım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------

Çekilen resimleri sizinle paylaşayım

file0850.jpg

Çok güzel bir gündü. Çok güzel fotoğraflar yakalanmış; bir albümden öte içeriği ve anısı olan bir arşiv olarak kalacak..
Şehitlik ziyaretimiz ve yapılan konuşmalar anlamlıydı. Aramızda şehit yakını olanlara hepimize olduğu gibi onlara da Allah'tan sabır diliyorum.

Bizim fotoğraflarımızı da çeken arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.:)

Bu inanılmaz güzel günden birkaç (30adet) fotoğraf da benden..

kortej güzeldi de bir mavi cup motor vardı. markası sökük. plaka da aklımda kalmamış. egzozdan nasıl bir gaz çıkıyordu öyle. pancar motoru gibi. çok kötü . kimse arkasında kalmak istemiyordu. o da önlere doğru zorluyordu. bu tarz motorlara benzer kortejlerde müdahele edilmeli.

Sanki katılım biraz düşmüş, ben gelemedim ama geçtiğimiz yıllarda çok daha yüksek katılım vardı, yoksa bana mı öyle geldi.

resimler çok güzel gerçekten tüm paylaşan arkadaşların emeğine sağlık

Çok güzel bir gündü. Çok güzel fotoğraflar yakalanmış; bir albümden öte içeriği ve anısı olan bir arşiv olarak kalacak..
Şehitlik ziyaretimiz ve yapılan konuşmalar anlamlıydı. Aramızda şehit yakını olanlara hepimize olduğu gibi onlara da Allah'tan sabır diliyorum.

Bizim fotoğraflarımızı da çeken arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.:)

Ne demek abim benim görevimiz:rendeer:

Arkadaşlar yükleyecek fotomuz kaldıysa lütfen boyutlarını küçültelim :)

kortej güzeldi de bir mavi cup motor vardı. markası sökük. plaka da aklımda kalmamış. egzozdan nasıl bir gaz çıkıyordu öyle. pancar motoru gibi. çok kötü . kimse arkasında kalmak istemiyordu. o da önlere doğru zorluyordu. bu tarz motorlara benzer kortejlerde müdahele edilmeli.

evet bogulduk valla bılla en azından bı bakım yaptırsaydı o arkadas neyse saglık olsun cok guzel gectı yınede

Super Moderator
tüm dostlara göstermiş oldukları katılımdan dolayı teşekkür ederim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

öndekı ben sarı kasklı benım kardesım cok guzel yakalamıssınız pozu tesekkur ederım kopyaladım resımı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herşey harikaydı:)

evet öylede görünüyor zaten.. bidahaki sefer bende yanınızdayım inşallah...

28 Ekim 2009 gecesi siz Vatan Caddesini görücektiniz. orta şeritten gidiyorum gökyüzü gözükmüyor bayraklardan.. her yer bayrak dolu , her yer ışıklandırılmış.. ertesi sabah tören olacağı için geceden herşey hazırdı.. ah dedim ahh.. yanımda fotoğraf makinam olsaydı fotoğraflık çok kare vardı ve vatan caddesinin her metresi mükemmeldi. bidahaki törenden önceki gece fotoğraf makinam ile ordayım.. bana eşlik etmek isteyen varmı? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar