elif bence yersiz laf yapıyorsun yeri ve zamanı değil.....
bizde bu vatana görev yaptık 18 ay orada ölemediysek bu vatanıda satarız anlamına gelmiyo....orada kimsenin mecburiyeti yok resim asmaya gönlünden geçen asar geçmeyen açmaz ..ama asmadı diyede şahitleri sevmiyor...bu vatanın uğrunda canını vermez değil....
abin senin için kutsaldır bu vatan hepimiz için...
şehitlere saygımız olmasa sehitliğe gidip ruhlarına fatiha okumazdık....
konuşurken ve yazarken dikkat etmek lazım...
Ben buna hemen cevap vermek isterım elbette senın acın buyuktur abıyende bu vatan için şehıt olmuştur benım şehıt olan diğer arkadaşlarım gıbi orada asıl vurgulanmak istenen son gunlerde yaşadığımız ve cumhurıyetımızın üzerınde oynanan oyunlara cevap manasındaki kalabalığımızdı çünkü bunu hep söylerim Mustafa Kemal ATATÜRK cumhurıyetimizi, gençlere emanet etmiş ne savcı ne asker ne polis ne de başka kuvvet e bizler sancılı olan şu gunlerde ATAM izindeyız bak bizler ATAMIN emanet ettiği cumhurıyete sahıp cıkacak gençleriz manasında kalabalık bır topluluk olmaya calıştık evet ben de yadırgadım akşam haberlerde vurgulamak istediğimiz bu mana yerıne senın kardeşin için toplanılmıştır vurgusuyla haber yapıldı .şidi bana söylermısın abeyın ve diğer şehıtlerımız canlarını feda ettıler sen orada kırılma ama acınımı feda edemedın orda dıyemedınmı ki bizler vatan için tıpkı abım gıbi canımızı vermeye hazırız buraya cumhurıyetımız için toplandık .Güzel kardeşim orada benım canım arkadaşım yatıyor ama bazen ülke değerleri mesajları eylemleri acılarımızdan ve canımızdan üstün gelır .Öyle olmasaydı bu vatan olmadığı gıbı şehıtlerımızde olmazdı . senın aramızda kuçuk yaşta sevdiği canı abisini kaybetmiş bır kardeşimiz olarak görüyorum ve bu yazdıklarını üzüntü ile yazdığını var sayıyorum lütfen duygusallığından cıkıp dün yapılanı bır kez daha düşün lütfen
Hanımefendi en başta sizin şehidiniz ,kardeşiniz bizimde şehidimizdir Allah rahmet eylesin ,ancak bu sitede ve diğer sitelerdeki tüm motorsikletli kardeşlerimizin aylardır organize etmeye çalıştığı ,uğraştığı ulusal bayramımız Cumhuriyet bayramı toplanmasınıda kendi lehinizde yaşadığınız olaylara mal etmenizde çok yanlış orada basınla röportaj yaparken herkesin cumhuriyet bayramını kutluyoruz yaşasın cumhuriyet biz bu uğurda canımızı kardeşimizi şehit verdik ,biz bu vatanın bekçileriyiz deseydiniz sizi anlınızdan öperdim
Ama bunu yapmadınız buna rağmen sizi kınamıyorum ,yanlış yaptığınızı belirtmek istiyorum ,ayrıca yanlış yaptığınız diğer nokta bu anlamlı topike böyle bir giriş yaparak milleti germeniz bu topikte bundan sonra yazılacak olumsuz her kelimenin sorumlusu sizsiniz ..............
Bu yorumların tanıdığım ve sevdiğim kişilerden gelmesi beni çok üzdü.
Bu Şehit kardeşimizin fotosunu dağıtıp ve motosikletlerimize asmak benim fikrimdi Sağolun arkadaşlar destekleriniz için .