[İstanbul-MT] 29 Ekim Korteji / Foto ve Videolar

she

Bu organizasyonun başlığını hatırlatmak istedim.
MT İSTANBUL / 29.10.2009 Perşembe Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü
Sadece bu başlık sebebiyle katıldım. Her hangi bir şeyi protesto etmek veya birilerine mesaj göndermeye alet olmadan. Konunun alt başlığındada teröre dur demek sloganınada sonuna kadar desteklediğim için. Şehitlerimize saygıda bulunup dua okuyarak huzurlu bir şekilde ayrıldım. Organize edenlere de sonsuz teşekkürlerimi iletirken , katılımcılarında başka yönlere çekmemesini de rica ediyorum.:rendeer:

Bu organizasyonun başlığını hatırlatmak istedim.
MT İSTANBUL / 29.10.2009 Perşembe Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü
Sadece bu başlık sebebiyle katıldım. Her hangi bir şeyi protesto etmek veya birilerine mesaj göndermeye alet olmadan. Konunun alt başlığındada teröre dur demek sloganınada sonuna kadar desteklediğim için. Şehitlerimize saygıda bulunup dua okuyarak huzurlu bir şekilde ayrıldım. Organize edenlere de sonsuz teşekkürlerimi iletirken , katılımcılarında başka yönlere çekmemesini de rica ediyorum.:rendeer:

zaten senın dediğinin dışında bır sey olmadı hepımız bu yaşadıklarını yaşadık bizlerde aynı duyguları paylaştık:rendeer:

Oynanan tüm oyunlar karşısında, milli birlik ve bütünlüğünü inadına koruyan vatandaşlarımız, Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümlerinde düşman çatlatmaya devam edecektir. Fitneler, fesatlar, şeytani kışkırmalar bitmiyecektir. Ama bu millet asla oyuna gelmiyecektir.

bikez daha tebrik ediyorum hepinizi..... yüreginize emeginize saglık..............
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Güzel sorunsuz bir organizasyon oldu katılan herkeze teşekkür ederiz.

geçen seneye rahmen daha azdık ama çok güzel bir organizasyon oldu gelen ve gelmeyen herkese tşkrler

Süper oldu valla tebrik ederim katılanlarıda resimleri çekip paylaşanlarıda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

tek üzüntüm bu 2. katılışım kortejlere ilki 30 ağustostu bence oda başarılıydı özelliklede cadde seyirinde ancak bundada kardeşimle katılmama rağmen halen bir allahın kuluyla tanışmış değilim ilginç valla...:)) bir dahakine inşallah

Süper oldu valla tebrik ederim katılanlarıda resimleri çekip paylaşanlarıda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

tek üzüntüm bu 2. katılışım kortejlere ilki 30 ağustostu bence oda başarılıydı özelliklede cadde seyirinde ancak bundada kardeşimle katılmama rağmen halen bir allahın kuluyla tanışmış değilim ilginç valla...:)) bir dahakine inşallah

kimseyle tanışamamışsan suçu birazda kendide ara kardeş...biraz katılımcı ol...kaynaş ...selam ver selam al..ne bilim işte..

ne demişler allahın hakkı 3 dür..:p:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar