- Konu Yazar
- #2,181
cadı kahvaltısı
1. tavşan kanı çay
2. simit
3. krem peynir
4.ve türk kahvesi ikram :rendeer:
hee oldu canım okadar fincanı nerden bulucam
cadı kahvaltısı
1. tavşan kanı çay
2. simit
3. krem peynir
4.ve türk kahvesi ikram :rendeer:
Anladım anladım, ben Gürkan abi ile sürüşten bahsetmek istedim onsuz grup sürüşüne grup sürüşü mü denir![]()
hee oldu canım okadar fincanı nerden bulucam![]()
arkadaşlar cumartesi belli bir noktada toplanılacak mı yoksa herkes tekmi çıkıyor
gürkan abi biz grup sürüşü yapıcakmıyız? :mrgreen:
öbürleri tamam yani büyüksün cadı :mrgreen:
arkadaşlar kopukluk oldu gene cumartesi grubu karşıda çıkıyor şimdi ben kadıköydeyim oraya gelip tekerar dönüp köprü parası vermem saçma olur yolu bilsem yanlızda giderim cumartesi anadolu yakasından gelecek kimse yokmu saati benim için fark etmez....
arkadaşlar kopukluk oldu gene cumartesi grubu karşıda çıkıyor şimdi ben kadıköydeyim oraya gelip tekerar dönüp köprü parası vermem saçma olur yolu bilsem yanlızda giderim cumartesi anadolu yakasından gelecek kimse yokmu saati benim için fark etmez....
ismail varken gurupsuz olurmu bi düşünsene sen gruba bak :queen:
geçen ay gt250r için yaptırdım 35 lira verdim sigortaya
geçen ay gt250r için yaptırdım 35 lira verdim sigortaya
geçen sene kaça patlamıştı sana?
karşıda buluşsalarda bu tarfa geçmek zorundalar. ortak bi noktada buluşursunuz... sen erdemlerlemi gidiceksin gürkanlarımı bekliyceksin?
Son zamanda trafik sigortası yaptıran varmı?Ben bugün yaptırdım dumura uğradım.Geçen sene 26 küsür olan sigorta bir 100 lük olmuş
r:
Bu durumda bize iyi geçmiş![]()
Dün yaptırdım sigorta 57 tl Fazera :cat:
Gürkan abi sen gurubunda ne var herkez senle grup yapmak istiyor.:queen:
abi kopukluk yok akşam netleştirecez dün akşam konuştukya öğleden sonra 2 3 arası çıkıcaz:cat: