Ben pazar 2-3 gibi kaçar.
bende 5 gibi sanırım pazar akşam işim var :rendeer:
Ben pazar 2-3 gibi kaçar.
bildiğim kadarıyla yarın akşam gece saat 10 da bi guruplevent bp de toplanıp cıkıcak bende tekirdağ gurupla buluşacam gece 12 de onlarla beraber gelicez:rendeer:
Pazar orda mı görüşeceğiz yaw grup sürüşü yaparız diye seviniyordum ben deSize iyi kamplar o zaman abi.
canım benim biz ufak bigurupcumartesinden cıkıcaz pazar büğük grup gelicek sorun yok :rendeer:
büğük grup derken benim yaşımdan bahsetmiyorsun değilmi?canım benim biz ufak bigurupcumartesinden cıkıcaz pazar büğük grup gelicek sorun yok :rendeer:
cadı kahvaltıyı sen organize ediyormuşssun aldığım istihbarata göre doğrumu?
Pazar orda mı görüşeceğiz yaw grup sürüşü yaparız diye seviniyordum ben deSize iyi kamplar o zaman abi.
büğük grup derken benim yaşımdan bahsetmiyorsun değilmi?
Gürkan,Trakyadan kaç kişi geliyor?
hani sen kahvaltını yapıp gelicektin ne oldu vaz caydın:queen:
Grup sürüşü yine var.
Son zamanda trafik sigortası yaptıran varmı?Ben bugün yaptırdım dumura uğradım.Geçen sene 26 küsür olan sigorta bir 100 lük olmuş
r:
Anladım anladım, ben Gürkan abi ile sürüşten bahsetmek istedim onsuz grup sürüşüne grup sürüşü mü denir![]()
sen benim olduğum gruptan hoşlanıyorsun yani :rendeer:
Cadının kahvaltısı meşhurmuş dedilerde bende kahve altı yapıp, asıl kahvaltıyı ordamı yapsam diye düşünüyorum
![]()
cadı kahvaltıyı sen organize ediyormuşssun aldığım istihbarata göre doğrumu?
Cadının kahvaltısı meşhurmuş dedilerde bende kahve altı yapıp, asıl kahvaltıyı ordamı yapsam diye düşünüyorum
![]()
Son zamanda trafik sigortası yaptıran varmı?Ben bugün yaptırdım dumura uğradım.Geçen sene 26 küsür olan sigorta bir 100 lük olmuş
r:
Grup olalım grup
Şurup gibiyim şurup![]()