[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bildiğim kadarıyla yarın akşam gece saat 10 da bi guruplevent bp de toplanıp cıkıcak bende tekirdağ gurupla buluşacam gece 12 de onlarla beraber gelicez:rendeer:

Pazar orda mı görüşeceğiz yaw grup sürüşü yaparız diye seviniyordum ben de:( Size iyi kamplar o zaman abi.

Son zamanda trafik sigortası yaptıran varmı? :) Ben bugün yaptırdım dumura uğradım.Geçen sene 26 küsür olan sigorta bir 100 lük olmuş:pr:

Son zamanda trafik sigortası yaptıran varmı? :) Ben bugün yaptırdım dumura uğradım.Geçen sene 26 küsür olan sigorta bir 100 lük olmuş:pr:

afiyet olsun :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 PM ----------

Anladım anladım, ben Gürkan abi ile sürüşten bahsetmek istedim onsuz grup sürüşüne grup sürüşü mü denir :)

sen benim olduğum gruptan hoşlanıyorsun yani :rendeer:

cadı kahvaltıyı sen organize ediyormuşssun aldığım istihbarata göre doğrumu?

evet siz geldiğinizde çayınız hazırolucak :wiinkk:

Pazar orda mı görüşeceğiz yaw grup sürüşü yaparız diye seviniyordum ben de:( Size iyi kamplar o zaman abi.

bu seferde ekmek yok dimi masis :bounce:

Cadının kahvaltısı meşhurmuş dedilerde bende kahve altı yapıp, asıl kahvaltıyı ordamı yapsam diye düşünüyorum
:)

öyledir ayıptır sölemesi :queen:

vawoowww bayagı bi fark oluşmuş geçen sene ile busene arasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar