[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  muhabbet güzel organizasyon şahane.Yanlız yokuş aşşağı salmışsınız muhabbeti seviyeye dikkat edelim sonra duvara toslamayalım dimi :) herkeze iyi eylenceler
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Gelmezler abiciğim gelmezler....Terör Hala ordasın bir tepki ver.Hala tırsıyorum.:wiinkk::pale:

Gürkan,ben köfteyi hallediyorum.Ezme peynir v.s alıyorum.Ama ekmek 1 tane alabilirim yer kalmıyacak gibi.Ekmeği sen hallet gelirken.

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  muhabbet güzel organizasyon şahane.Yanlız yokuş aşşağı salmışsınız muhabbeti seviyeye dikkat edelim sonra duvara toslamayalım dimi :) herkeze iyi eylenceler
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

:rendeer:

Vay sayın modumuzda burdaymış.:p:cyclopsan

Çağla sen akşamdanmı çıkıyorsun şimdi.

c.tesi 4 gibi araç bulabilirsem :p

Gelmezler abiciğim gelmezler....Terör Hala ordasın bir tepki ver.Hala tırsıyorum.:wiinkk::pale:

görkem, olcan ist dışında sanırım. patron tatile gidiyo komtandan haberim yok bbrr marmariste bir ihtimal terör gelir :silent:

ben neyi halledicem? boş boş mu gelcem yaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 PM ----------

terör gelmez ben onu çaya davet ettim çay mevsimi geçti.. iki adım yola gelmiyoda şileye mi gelcek.. hiç sanmam..

Gelmeyi isterdim fakat malesef gelmem mümkün değil.size iyi eylenceler tekrardan.
Gelmez diyen arkadaşlar fazla gaz vermeyin benzine zam geldi israf etmeyin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 PM ----------

terör gelmez ben onu çaya davet ettim çay mevsimi geçti.. iki adım yola gelmiyoda şileye mi gelcek.. hiç sanmam..

gelir niye gelmesin ki? :bounce:

Sayın modumuz bakınız çok ısrar var bu ısrara gelmeniz lazım yanii:cat::rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar