Seninkide benden farklı yakmaz -10 en fazlaoda çok iyimserim bugun ondan :queen:
Len bir ip bulalım giderken sen benim motsikleti çekersin gelirkende ben çekerim nasıl fikir.:cat::queen:
Seninkide benden farklı yakmaz -10 en fazlaoda çok iyimserim bugun ondan :queen:
Ne oldu len işine gelmedimi.
:queen::queen::queen:
getirelim onuda şileye :queen::queen:
gece için köfte alıcam mangal offfff be keyfe bak :wiinkk::rendeer:
slm herkese utanmasam günaydın diyecektimyorucu bir sabahtan sonra ofise dönebildim tekrar herkese merhaba
O malum meseleyi bana pm atsana öğrenmem lazım.:mrgreen:ben hallettim onu merak etme bak yazıları degişti:queen::queen:
slm herkese utanmasam günaydın diyecektimyorucu bir sabahtan sonra ofise dönebildim tekrar herkese merhaba
hoşgeldin cihan :rendeer:
O malum meseleyi bana pm atsana öğrenmem lazım.:mrgreen:
Merhaba hoş geldin.:rendeer:
Aynen.Ben 1kilo kıymadan yapıcam.Bol yani:wiinkk:1-2 mezede getiririm
çok işine geldiyse sana artçı olsun...
Merhaba hoş geldin.:rendeer:
usta şöyle yapalım o zaman sen onu 1.5 yap ben burdan hazır almıyım halladeriz:rendeer:
hoşbulduk abi nasılsın ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------
hoşbulduk teşekkürler
Tamam alma sen boşuna.Ben 1.5 dan yapıyorum.
hoşgeldin cihan..
sen ne zaman gidiyorsun pazar mı :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:57 PM ----------
nevale alıyorum he aglatmıyalım köfteleri :queen::rendeer:
meraklı görmen lazım anlatmakla olmaz:queen:
kamp alanını bılmıyorum ama güneşlik lazım olurmu .
Senden pm bekliyorum çiko bana bu işten şantaj yapabileceğim bir konu çıkabilir..Bak Temele kuzu gibi oldu..:queen: