[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim için saat farketmez bende o saatlerde çıkmayı düşünüyorum ama yolu bilmiyorum bilen birileri gerekli...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------

arkadaşlar çadır kuracağız çok geç olmasıda bence zorluk yaratır genede siz bilirsiniz şimdi cumartesi 5 gibi kim çıkacak ben kadıköydeyim buluşup gidelim bir yerlerde...

bizde varız cumartesi gideceklerden:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 PM ----------

beyler [email protected] ekleyinde görüşelim... karara bağlayalım... kimler gelicek kimi nerden alıcaz bilen bir arkadaş var benimle beraber,,,

bencede şimdi kim var bi bakalım

1-erdem860
2-double-tt
3-kundo
4-hlmky85(yani ben)
5-...?

saat belirleyelim:cat:

erdem ekledim seni kararlaştıralım yarına 1 gün kaldı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 PM ----------

bizde varız cumartesi gideceklerden:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 PM ----------

bencede şimdi kim var bi bakalım

1-erdem860
2-double-tt
3-kundo
4-hlmky85(yani ben)
5-...?

saat belirleyelim:cat:

hlmky iyi oldu liste buna ekleyin arkadaşlar ama saati kararlaştıralım yavaş yavaş yarına netleşsin...

istanbul dışından gelen arkadaşlar gözönünde bulundurularak topik içeriği değiştirilmiştir. :rendeer:

havalar bukadar ısınmışken bir şile yapıp serinlemenin vakti geldide çoktannn geçiyo bile ::148::

sabah erkenden yola çıkıcaz. mola vermeden şile agva arasında kurfallı köyü altındaki seferogulları kamp alanına gidicez.... kafvaltımızı yapıcaz.....

kamp merkezinden yaklaşık bi 10 dk mesafedeki kumsalın tadını çıkarıcaz....yüzücez... eglenicez.... yorulucaz.... acıkıcaz....::156::

ögleden sonra yakıcaz mangalımızı.... açıcaz buz gibi kolamızı.... muhabbet şamata derken.... bikez daha denize girip dönüş yoluna çıkıcaz ::uzgunum:

önemli: gün boyunca çeşitli yarışmalar yapılacaktır. voleybol, deve güreşi vs. takımları ogün orada M.T. merkez hakem komitesi tarafından kurulacaktır. yarışmalara katılım ücretsiz olup tamamen eglence amaçlı düzenlenecektir ::sapka::

önemli: istanbul dışından gelen arkadaşlar ve istanbuldan katılmak istiyen arkadaşlar cumartesi ögleden sonra kamp merkezine gidip çadırlarını kurabilirler. akşam kamp ateşleşlerini yakıp eglenceye bir gün önceden başlıya bilirler......

kahvaltı+mangal+plaj+yarışmalar+eglence: 15 tl. (şaka degil :p )
çadır kurmak istiyenler için:+ 10tl

avrupa yakası
buluşma yeri:
zincirlikuyu bp
buluşma saati: 8:00
haraket saati: 8:30

anadolu yakası
buluşma yeri:
ikea
buluşma saati: 8:15
haraket saati: 9:00

gelenler..........
0_erdem860
1_KyCd
2_aygül
3_karaşahin
4_oglumveben
5_kemalcolak34
6_tolgada
7_edii
8_hasanpınar0537
9_kadir
10_RoMeO
11_taytıs
12_osbourne
13_wildhorse
14_polo34
15_selcan
16_askon+1
17_mustafa 87
18_thaii_vtec
19_GKN
20_ninjet
21_ilhan1154
22_uzman_1907
23_asden+1
24_hell_rideRR
25_yt_servan
26_A.Y.F.E.R
27_canercamalan
28_şafak112
29_torx
30_HeadbaNgeR
31_redriwer
32_kingsemo23
33_ünaltürkyazı
34_tugçetugçe
35_cihantemelli
36_ hlmky85
37_mertkilickap
38_ double-tt (tolga)
39_özdeş
40_korkut+1
41_(kere maşallah)
42_hanedan
43_zafersancak
44_inyez1981
45_rainok
46_ergün1968+1
47_bluebox
48_kundo
49_alpher81
50_darkeagle
51_ugurapay
52_?
53_0081yavuz

Bu arada;
@ karasahin[/B]
PM ne baktıysan öpüyorum seni gözlerinden :pale: ama sözüm söz..

Tamamdır hocam Cevabızı için çok çok teşekkür ederim .Söz konusunda hiç bir şüphem yok ben bu yazdığınızı görmeden size cevap yazdım.İnş. istediğiniz en kısa zamanda olur .... :rendeer::rendeer:

herkese iyi geceler,
bende katılıcam ama işten sabah 9,00 de çıkıcam plan ı değiştirmişiniz hareket saatini yakalamaya çalışırım yada 15 dk geç katılırım

heves kırmak gibi olmasın ama yol uzun biraz sakıncalı olabilir bence yaş itibariyle :rendeer::rendeer:
yinede siz bilirsiniz arkadaşlar :rendeer:

Ya abim Ben Bu Geziye Şile için Deniz için Filan deil sizleri tanımak görmek için ayrı bir nedende şile ye hç gitmedm + motorla qelmek istiorum ama ehliyetim olmadıqı için uzunyol biraz sakat kalıor benide artcı diorsz ya burada arkasına alıcak birisi filan die sölemiştm ama suan pek artcı alıcak kmse yok galiba.. nese genede umutluyum:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar