[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağlacım, belki gelirim demiştim ama gelemeyeceğim kusura bakma lütfen...
Emre de belki gelir belki gelmez bilmiyorum, büyük ihtimalle gelebilir...

bana söylememişsin, ama merakımdan soruyorum.. sen neden gelmiyorsun banu? cumartesi akşamdan bizimle beraber çıkın..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 AM ----------

İyi,iyi safımız belli oluyor.:cyclopsan

ne safı abicim yalan mı? ne zamandır gelmiyosun.. paso biz senin tükkanı basıyoruz..

bana söylememişsin, ama merakımdan soruyorum.. sen neden gelmiyorsun banu? cumartesi akşamdan bizimle beraber çıkın..

Havamda değilim Kadir, gelipte herkesin havasını kaçırmakta istemiyorum...
Hem zaten güneşlede aram yok, motorda iki kişi zorlanıyor yani daha bir sürü şey sayabilirim, oldu mu...??? :silent: :silent:

Hayırdır yenge neden gekmiyorsun:silent::pale::pale:Özdeş Araba ile gelecek yenge Zeliş falan sende binersin arabaya
ne safı abicim yalan mı? ne zamandır gelmiyosun.. paso biz senin tükkanı basıyoruz..

Sen çağlanın avukatımısın len Cevap hakkı onun:p:mrgreen:

Son düzenleme:
Hep öyle oluyor zaten .Ne hikmetse benim geldiğim günler işin çıkıyor.:silent:

korkut inanki istemeden oldu seninle hiç ilgisi yok :rendeer:

cadı çarşamba akşamından beri ayferi görmüyorum ve pazar sabahına kadarda göremiyeceğim.
anlayacağın nöbetlerim var tatilin acısı çıkıyor.
bu sebepten gelemiyeceğim.

ne tesadüfse hep ben nöbetteyken buluşuyorsunuz

hadi ya sen ciddimisin bu konuda :pale: canım benim gelirseniz çok sevinirim ama kendinide fazla zorlama... dinlenmen gerekiyosa seni anlarım.:rendeer:
eksikliğinizi hissedicem :pale:

Çok yoruluyorum abla ya akşamları halim olmuyor. sen nasılsın.

erdem yorma fazla kendini... dikkat etmek zorundasın bi süre biliyosun :rendeer:

herkse günaydın:rendeer::rendeer:

günaydın...

Günaydın,Şileye gidecek ve gidemeyecek arkadaşlar..

günaydın... sen gelenlerdenmisin gelemiyenlerden mi? :bounce:

canımcım güneşi kafana takma gel kaçırma bu şamatayı :rendeer:

:silent: gel be yenge

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:24 AM ----------

cadı çarşamba akşamından beri ayferi görmüyorum ve pazar sabahına kadarda göremiyeceğim.
anlayacağın nöbetlerim var tatilin acısı çıkıyor.
bu sebepten gelemiyeceğim.

ne tesadüfse hep ben nöbetteyken buluşuyorsunuz

abim be inş gelebilirsiniz
ama yorgunsan dinlen zaten :rendeer:

Havamda değilim Kadir, gelipte herkesin havasını kaçırmakta istemiyorum...
Hem zaten güneşlede aram yok, motorda iki kişi zorlanıyor yani daha bir sürü şey sayabilirim, oldu mu...??? :silent: :silent:

Moral tek başınayken toplanan bişey değil.. Güneşten yakınıyorsan orada mutlaka gölge bi yer var.. motor iki kişi zorlanıyorsa tek motor o deil.. olmadı bana artçı ol gürkan abiye ol.. motor mu yok? ve daha sayabileceğin birçok şeye birçok çözüm bulunur diye düşünüyorum..

Sen çağlanın avukatımısın len Cevap hakkı onun:p:mrgreen:

haklısın kimsenin avukatı değilim.. ben aklıma geldiğinden sordum.. cadının avukatlığını yaptığımdan değil neyse salla gitsin.. bak keyfine..

canımcım güneşi kafana takma gel kaçırma bu şamatayı :rendeer:

:silent: gel be yenge

Moral tek başınayken toplanan bişey değil.. Güneşten yakınıyorsan orada mutlaka gölge bi yer var.. motor iki kişi zorlanıyorsa tek motor o deil.. olmadı bana artçı ol gürkan abiye ol.. motor mu yok? ve daha sayabileceğin birçok şeye birçok çözüm bulunur diye düşünüyorum..

:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:

Gelemiyorum Abi, başka zamana artık...
Yenge Özdeş araba le gelecek Zeliş falan onun arabayla gelecek Olmazsa sende binersin arabaya:cat::rendeer:
haklısın kimsenin avukatı değilim.. ben aklıma geldiğinden sordum.. cadının avukatlığını yaptığımdan değil neyse salla gitsin.. bak keyfine..

Efferin bak nasılda akıllandın:cat::rendeer:

:silent::silent::silent:

gelmeme sebeplerini yazdın bende çözümlerini yazdım.. tabiki hayat senin karar senin gelmeyebilirsin buna kimse bişi diyemez.. ama gelmeni(zi) isterim..

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Yenge Özdeş araba le gelecek Zeliş falan onun arabayla gelecek Olmazsa sende binersin arabaya:cat::rendeer:

canımcım düşünücek bişi kalmadı bence :wiinkk: :rendeer:

Arkadaşlar, teşekkür ederim bende sizinle vakit geçirmekten son derece keyif alıyorum mutlu oluyorum ama bu hafta gelemeyeceğim, kusura bakmayın... :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar