[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel insan larla güzel günler geçer kadirim

fakat deyim sana ben bu cadıyı boğarım arkadaş gece bana iş yaptırırsa:wiinkk:

ben başıma gelecegibiliyorum peşin söylüyorum :queen:

düşünürüz :cherry:

:queen::queen::queen: eee tecrübe diyorum..

ama sen genede cadıma dokunma be abim benim hatırıma.. :salut: baksana ne sevimli bişi.. :rendeer:

(laf aramızda onu boğma zevkini sana bırakmam demedi deme.. ben boğarım:bounce:)

vayyy herkez bogazımı sıkma derdinde demek... teker teker gelin leynnn :p

Gürkan;köfte-tavuk-et ne yapalım?

Çağla,sen pazar günü içinmi alış veriş yapacaksın?Birde mekanda masa falan varmı?

alış verişi pazar günü için yapıcam. sucuk ve kanat olucak pazar mangalında.
c.tesi akşamı için ne isterseniz onu alırız. hatta isterseniz onuda ben getirebilirim gelirken :rendeer:

tmm bendeki motoruda otomatik pilota bağlarım.. cadı ben motorla gidiyom.. :rendeer: ondan dedim gel artçım ol her kula nasip olmaz bu :mrgreen:

ne motoru kimin tek gelme o zaman bak artcı olmak istiyen çok kişi var birini al sen yanına :bounce: :rendeer:

Ben 3-4 kişilik yanıma alacağım akşam için.Gerisini siz halledersiniz.Tamamdır maydanozsuz :)

Motomax a bak.Çadır,mat,uyku tulumu paket satıyorlardı.Kaldımı bilmiyorum.Çadır kurmak sorun diil.

abi şimdi baktım kampanya devam ediyor ama bende mat ve uyku tulumu var sadece çadır bide şişme yatak lazım şimdi bakıyorum olmazsa carrefourdan alacağım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

Ben 3-4 kişilik yanıma alacağım akşam için.Gerisini siz halledersiniz.Tamamdır maydanozsuz :)

Ergün hocam cumartesiden gideceksek köfteyi veya içecekleri nereden alacağız orada satılıyormu cadı ayrıca orada soğutucu felan varmı...?

abi şimdi baktım kampanya devam ediyor ama bende mat ve uyku tulumu var sadece çadır bide şişme yatak lazım şimdi bakıyorum olmazsa carrefourdan alacağım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------

Ergün hocam cumartesiden gideceksek köfteyi veya içecekleri nereden alacağız orada satılıyormu cadı ayrıca orada soğutucu felan varmı...?

Kuyucadısı ile konuş istersen.Pazar için alış veriş yapılıyor.Ancak c.tesi akşamı için bir plan yok gibi.Ben kendi nevalemi alıp gideceğim.O saatte yakın çevrede birşeyler bulabilmem zor.

::eek:fftp::

çağlaaaa

Sarma + Börek istiyoruuuumm!!!!!!!!! ::ranntign

çok şey istiyosun :queen:

buz dolabı var. ben diyorum ki gene sucuk filan burdan bişeyler alalım kimse ugraşmasın sonra aramızda paylşırız masrafı oralarda aramak zorundada kalmayız.

Kuyucadısı ile konuş istersen.Pazar için alış veriş yapılıyor.Ancak c.tesi akşamı için bir plan yok gibi.Ben kendi nevalemi alıp gideceğim.O saatte yakın çevrede birşeyler bulabilmem zor.

ok abi. sen kendin için yap hazırlıgını bizi düşünme :salut:

buz dolabı var. ben diyorum ki gene sucuk filan burdan bişeyler alalım kimse ugraşmasın sonra aramızda paylşırız masrafı oralarda aramak zorundada kalmayız.

ok abi. sen kendin için yap hazırlıgını bizi düşünme :salut:

Aşk olsun Çağla,motosikletim sepetli diilki kasabı boşaltiim:p

öyle demek.. hayatta hep çok şey istedim ben.. hedeflerim büyük ben napiim ikisini isterim biri gelir.. diğeri daha sonrada olur.. yani eninde sonunda istediğim olur :mrgreen: en iyisi sen hiç kasma birinden birini getir.. yada ikisinide getir kurtul...

Aşk olsun Çağla,motosikletim sepetli diilki kasabı boşaltiim:p

kasap kalsın abi sen köfteyi biraz fazla yap :cherry:

öyle demek.. hayatta hep çok şey istedim ben.. hedeflerim büyük ben napiim ikisini isterim biri gelir.. diğeri daha sonrada olur.. yani eninde sonunda istediğim olur :mrgreen: en iyisi sen hiç kasma birinden birini getir.. yada ikisinide getir kurtul...

olmaz demedik ki börekte yaparım dolmada ama ne zaman Allah bilir :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar