[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:cherry: Hazır say :cat::rendeer:

seviyorum benimle aynı dili konuşanı ya:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 PM ----------

al bakalım

http://www.motosiklet.net/forum/kon...in-ve-derin-muhabbetin-dogru-adresi-1485.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------

abi ben alkol almıyorum ona göre bişiler hazırla zenci olur sarışın olur...

yanımızda getiririz be kadirim :wiinkk::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------

[/COLOR]

abi ben alkol almıyorum ona göre bişiler hazırla zenci olur sarışın olur...[/QUOTE]

Valla ben o işlere bakmıyorum. :) Mangalı hazırlarım gerisini sana kalmış.:) Şişemi nevalemi alıyorum.Alkolsüzler içene ait.

Valla ben o işlere bakmıyorum. :) Mangalı hazırlarım gerisini sana kalmış.:) Şişemi nevalemi alıyorum.Alkolsüzler içene ait.

vay bee.. bi fanta (sarışın) bide Cola (zenci) çok gördün demek.. :salut: tmm abi ben yoldan bulurum bi zenci bi sarışın atarım arkaya getiririm :queen::queen: tabi duruma göre getireceğim zenci ve sarışın daha farklıda olabilir o yüzden vereceğim geçici rahatsızlıktan ötürü özür dilerim :queen::queen:

[/COLOR]

abi ben alkol almıyorum ona göre bişiler hazırla zenci olur sarışın olur...

Valla ben o işlere bakmıyorum. :) Mangalı hazırlarım gerisini sana kalmış.:) Şişemi nevalemi alıyorum.Alkolsüzler içene ait.[/QUOTE]

kadir ergün benim saftan :queen:

ya cadıcım birşey rica etcektim
ben cumartesi 6-7 gibi çıkarım 3 assat içerisinde ordayım
peki cumartesi gelenlerle ve çadır yerini nasıl ayarlıyacağız
bu konuda da yardım edebilirmisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar