Kaldı bir hafta.
günaydın arkadaşlar
artık son hafta lütfen listede isminizi kontrol edin listeyi güncelliyelim :rendeer:
topiğin açılış mesajında bu hafta içi gerekli düzenlemeler yapılacak. sık sık kontrol etmenizde fayda var :wiinkk:
bak bakalım ismin duruyomu listede kadir![]()
Sen beni bırakmazsın o yüzden hiç bakmıcam canım.. :bounce: yoksa bırakırmısın? :cyclopsan
ne seni ne diğer dostlarımı burda bırakmaya niyetim yok :rendeer:
bu hafta sonu festivale gel hem tanışırız hemde çok eglenicez yolculuk öncesi moral olur sanada :wiinkk:
Günaydın,
Haftasonu cumartesi akşamı festivale uğradım ama kimseyi göremedim.
Bunun iki muhtemel sebebi var tabi;
1-kimse gelmemişti
2-Ben kimseyi tanımadığımdan etrafta MT amblemli bişeler görürüm diye dolandım durdum ama göremedim. Hatta bir ara internet bulup biyerden foruma bile girdim belki birisi yakama kırmız ıkaranfil takıcam felan yazmıştır diye ama burda da bi ses yoktu. :silent::silent:
başka sefere artıkale:
oralardamıydınız?
Günaydın,
1-kimse gelmemişti
2-Ben kimseyi tanımadığımdan etrafta MT amblemli bişeler görürüm diye dolandım durdum ama göremedim. Hatta bir ara internet bulup biyerden foruma bile girdim belki birisi yakama kırmız ıkaranfil takıcam felan yazmıştır diye ama burda da bi ses yoktu. :silent::silent:
başka sefere artıkale:
oralardamıydınız?
Günaydın,
1-kimse gelmemişti
başka sefere artıkale:
oralardamıydınız?
mt tshirt ü olan 10 kişi falan vardı. bizde köşedeydik. aslında kapıda mt diye sorsaydın gösterirlerdi heralde.
Günaydın,
1-kimse gelmemişti
başka sefere artıkale:
oralardamıydınız?
günaydın arkadaşlar
artık son hafta lütfen listede isminizi kontrol edin listeyi güncelliyelim :rendeer:
topiğin açılış mesajında bu hafta içi gerekli düzenlemeler yapılacak. sık sık kontrol etmenizde fayda var :wiinkk:
cumartesi ordaydık. çevrende eglenebilen bir grup görmedin mi? o bizdik![]()