- Konu Yazar
Arkadaşlar şu fotolarda kimin kim olduğunu belirtmekten üşenmeyin artık...
soru işareti olan abinin ismini hatırlayamadım
Arkadaşlar şu fotolarda kimin kim olduğunu belirtmekten üşenmeyin artık...
benimde motorla çekilmiş tek fotom yokben sizi sıra sıra çekersen yol bozulmaya başladı malum tek elle motor sürerkende foto çekmek zor oluyor sakatlık çıkmasın diye fotoğraf çekmeye ara verdim sonrada kaynadı
kusura bakam bir dahakine söz en karizma fotoları çekerim
ayrıca toplu çekilen fotolarda gayet güzel çıkmışsın onlarda karizma için yeterli ya...
anammm benim böcüğün siyahıııı :cherry: beni aratmamıştır :cherry: ama gelseydim keşkem iki böcük vızır vızır eşlik ederdik birbirimize ne hoş olurdubu arada iki kere takasa girecektim caydım ikisndende birinde kaparo bile vermiştim geri içim ısınmadı açıkçası kullanan daha 17-18 yaşında bir elemandı hırpalamıştır die içim rahat etmedi neyse önümüzdeki maçlara bakıyoruz artıkk
Şu ani pazar çalışması çıkmasaydı, bende bu karede olacaktım.ale: Bunu kaçırdık önümüzdeki gezilere bakıcaz artık.
Her nekadar orada bulunmasakta resimler insanların ve ortamın sıcaklığını bizlere de yaşatıyor. Arayı açmadan, havalar bozmadan bir gezi daha yapılsa keşke. Tekrarında görüşmek ümidiyle.
hasan ellerine sağlık güzel resimler iyide eğlenmişiniz songüzel havaları değeriendirmişiniz.
Güzel ve keyifli bir gezi olduğu ortada, yüreğinize sağlık dostlar. Bir sonraki geziye katılabilme dileklerimle![]()
Grup olarak mükemmel bir gezi yapmışsınız. Fotoğraflarda net ve güzel çekilmiş.
Bu organizasyonu başlatan Hattat Hasan'a ve geziye katılanlara paylaşım için ::thanks:
Emeğinize sağlık her zaman kardeşçe nice yollara ...
Emeğinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş fotoğraftakilerin gülüşündeki sıcaklıktan belli![]()
gezi güzel olmuş haberim olsaydı bende sizlerle gelmek isterdim.
anammm benim böcüğün siyahıııı :cherry: beni aratmamıştır :cherry: ama gelseydim keşkem iki böcük vızır vızır eşlik ederdik birbirimize ne hoş olurdubu arada iki kere takasa girecektim caydım ikisndende birinde kaparo bile vermiştim geri içim ısınmadı açıkçası kullanan daha 17-18 yaşında bir elemandı hırpalamıştır die içim rahat etmedi neyse önümüzdeki maçlara bakıyoruz artıkk
Güzel ve keyifli bir gezi olduğu ortada, yüreğinize sağlık dostlar. Bir sonraki geziye katılabilme dileklerimle![]()
fotoları da gördük, eline sağlık hasancım ...