- Konu Yazar
Evet arkadaşlar fotoları geciktirdiğim için kusura bakmayın mazeretim var
Allaha şükür kazasız belasız bir gezi yaptık. böyle güzel bir gezi yaşatan arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı çooook teşekkür ederim... disiplinli güzel bir konvoy sürüşü oldu. herkesin birbirine saygı ve sevgiyle yaklaştığı muhabbetin samimiyetin gerçek olduğu bir gezi yaşadık hep beraber. yeni arkadaşlarla tanıştık dere tepe düz gittik yolu bazen büyükbaş hayvanlarla bazende eski at arabalarıyla paylaştık
güzergah mükemmeldi öncülük eden selim abi yolu bilmese ben nasıl giderdim Allah kerim tabi orasda ayrı bir mesele. En önemli şey nereye nasıl hangi motorla gittiğin değil kimlerle gittiğin miş bunuda bir kere daha anladım.. fotoğraflara açıklama eklemek isterdim ama çok karıştı içinden çıkılmaz bir hala geldi ve fotoları bekleyenleri daha fazla bekletmek istemedim..
geziden donüşe geçerken yemek için durduğumuz yerde çok hoş bir yer keşfettim
orda takılırken başka bir grup dönüşte denk geldi birlikle hatıra fotosu çekip çay içmeye gittikten sonra MT olarak dönüş yoluna geçtik ve güzel gezimizi bitirdik 11 kişi geziye başladık çok güzel arkadaşlıkların ilk adımlarının atıldığına inandığım bir geziydi... bu gezilerin devamını gerçekleştirmek nasip olur inşaallah.. neyse lafı uzatmayım 
geziye katılan ve gerçek anlamda güzel olmasını sebep olan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ederim tekrar.....
geziden donüşe geçerken yemek için durduğumuz yerde çok hoş bir yer keşfettim
geziye katılan ve gerçek anlamda güzel olmasını sebep olan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ederim tekrar.....