İSTANBUL MT 24 EKİM Karaburun ve durugöl gezisi fotoğragları

Arkadaşlar şu fotolarda kimin kim olduğunu belirtmekten üşenmeyin artık...

soru işareti olan abinin ismini hatırlayamadım :) kendisi site üyesi değil ama MT ye bakarken bizim gezi topiğini görmüş büyükçekmeceden atlamış gelmiş bizi buldu :) tanıştık birlikte gezdik ismini hatırlayan arkadaşlar lütfen yazsın...

sam1269.jpg

sam1266.jpg

Şu ani pazar çalışması çıkmasaydı, bende bu karede olacaktım. :pale: Bunu kaçırdık önümüzdeki gezilere bakıcaz artık. :) Her nekadar orada bulunmasakta resimler insanların ve ortamın sıcaklığını bizlere de yaşatıyor. Arayı açmadan, havalar bozmadan bir gezi daha yapılsa keşke. Tekrarında görüşmek ümidiyle.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hasan ellerine sağlık güzel resimler iyide eğlenmişiniz songüzel havaları değeriendirmişiniz.

Güzel ve keyifli bir gezi olduğu ortada, yüreğinize sağlık dostlar. Bir sonraki geziye katılabilme dileklerimle:)

benimde motorla çekilmiş tek fotom yok :) ben sizi sıra sıra çekersen yol bozulmaya başladı malum tek elle motor sürerkende foto çekmek zor oluyor sakatlık çıkmasın diye fotoğraf çekmeye ara verdim sonrada kaynadı :) kusura bakam bir dahakine söz en karizma fotoları çekerim :)
ayrıca toplu çekilen fotolarda gayet güzel çıkmışsın onlarda karizma için yeterli ya...

Olurmu abi ayıpsın ne kusuru:cyclopsan ama unutmycam bu sözünü bi dahaki geizde bi ton foto çektircem sana senn motorun yanından ayrılmıcam :queen: gerçi benim koca oğlan senin girdiğin yerlere girebilrmi bilmiyorum ama yapçaz artık bişeyler :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------

ahahaha soru işaretleriyle dolu olan celil abi... hatırladığım kadarıyla hiçbiyere üye değilmiş kendisi raptordan başka... biz yoldayken görmüş grubu atlamış motora gelmiş tayakadın da çorba içerken yakaladı bizi :D

Grup olarak mükemmel bir gezi yapmışsınız. Fotoğraflarda net ve güzel çekilmiş.

Bu organizasyonu başlatan Hattat Hasan'a ve geziye katılanlara paylaşım için ::thanks:

Güzel bir paylaşım olmuş , gezilerinizin devamını bekliyoruz:cherry:

Güzel fotolar paylaşım için teşekkürler .inşallah başka gezilerde buluşmak üzere:cat::rendeer:

anammm benim böcüğün siyahıııı :cherry: beni aratmamıştır :cherry: ama gelseydim keşkem iki böcük vızır vızır eşlik ederdik birbirimize ne hoş olurdu :) bu arada iki kere takasa girecektim caydım ikisndende birinde kaparo bile vermiştim geri içim ısınmadı açıkçası kullanan daha 17-18 yaşında bir elemandı hırpalamıştır die içim rahat etmedi neyse önümüzdeki maçlara bakıyoruz artıkk

Senin böcük yoktu ama namı vardı:) Benimki de karakaçan oluyor abisi. Aslında biraz sana güvenerek gelmiştim konvoyu tek başıma yavaşlatmiyim diye ama sağolsunlar dışlamadılar:)

Çok keyifli olduğu belli olan bir gezi raporu,resimler zaten herşeyi anlatmış.

Yanlız,hattat Hasan keşke resimlerin arsınada açıklamalar yazsaydın:)

Geziniz çok güzel olmuş ilginç yerlerden geçmişsiniz ama manzara ve gezilen yerler çok hoş paylaşımlarınız için teşekkürler ...

Şu ani pazar çalışması çıkmasaydı, bende bu karede olacaktım. :pale: Bunu kaçırdık önümüzdeki gezilere bakıcaz artık. :) Her nekadar orada bulunmasakta resimler insanların ve ortamın sıcaklığını bizlere de yaşatıyor. Arayı açmadan, havalar bozmadan bir gezi daha yapılsa keşke. Tekrarında görüşmek ümidiyle.

kısmet arkadaşım bir dahakine inş. bu hafta sonuda gideriz sanırım biryerlere bilgin olsun...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------

hasan ellerine sağlık güzel resimler iyide eğlenmişiniz songüzel havaları değeriendirmişiniz.

sağolasın abi :) inş. daha da değerlendirmeyi istiyoruz... gerçi benim için fark etmez ben yaz kış binen biriyim motora... senle de bir gezi yapmayı çok isterim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------

Güzel ve keyifli bir gezi olduğu ortada, yüreğinize sağlık dostlar. Bir sonraki geziye katılabilme dileklerimle:)

inş. başka gezilerde görüşürüz mesela pazar günü :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------

Grup olarak mükemmel bir gezi yapmışsınız. Fotoğraflarda net ve güzel çekilmiş.

Bu organizasyonu başlatan Hattat Hasan'a ve geziye katılanlara paylaşım için ::thanks:

rica ederim ne demek paylaşmadıktan sonra ne anlamı var ki gezilerin :)
nasipse sende istanbuldayken birlikte bir gezi patlatırız inş.

Emeğinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş fotoğraftakilerin gülüşündeki sıcaklıktan belli:)

:) aynen öyle...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------

gezi güzel olmuş haberim olsaydı bende sizlerle gelmek isterdim.

bir hafta önceden topic açılmıştı ama kısmet bir dahakine mesajda atarım özelden tel:no mu gönderiyorum sende gönder lütfen. böylelikle iletişim kopukluğu olmaz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

anammm benim böcüğün siyahıııı :cherry: beni aratmamıştır :cherry: ama gelseydim keşkem iki böcük vızır vızır eşlik ederdik birbirimize ne hoş olurdu :) bu arada iki kere takasa girecektim caydım ikisndende birinde kaparo bile vermiştim geri içim ısınmadı açıkçası kullanan daha 17-18 yaşında bir elemandı hırpalamıştır die içim rahat etmedi neyse önümüzdeki maçlara bakıyoruz artıkk

kısmet sen motoru değiştirene kadar kış gelecek bu arada :) kendin gel yeter selim motorsuzda olsa gel.. hatta ne olursan ol yine gel :)

inş. abi katılımını bekleriz herzaman...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------

fotoları da gördük, eline sağlık hasancım ...

sağolasın abi teşekkürler takrarlarını yaşarız inş. yine...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar