[istanbul mt]19/06/09 smirnouf sinana mangal başında hoşgeldin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalama işi yok yani.:mrgreen:

evet yalıyacak iş arıyorsanız sizede iş bulabilirim...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 PM ----------

örenmek istemiyorum diyorum nie zorluyosun :queen: ben yarın gelmiycem bilenlerede sölicem sölemesinler :queen: hadii doruuu yatağa bakalım sen çabukk.. rüyanda İVİBİ gör emii :mrgreen:

sen yorma kafanı ben öğrenirim merak etme...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 PM ----------

bak bırakıp gidemiyo keko....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 PM ----------

he sende geldin ekip tam hadi hasan sen git uyu olum...

yatacaktım topik coştu...:bounce:

evet yalıyacak iş arıyorsanız sizede iş bulabilirim...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 PM ----------

sen yorma kafanı ben öğrenirim merak etme...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 PM ----------

yatacaktım topik coştu...:bounce:

bak coşmak için senin yatmanı bekliyolarmış demekki...

bak bırakıp gidemiyo keko....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 PM ----------

he sende geldin ekip tam hadi hasan sen git uyu olum...

birazdan bi msn ni açsana cem

örenmek istemiyorum diyorum nie zorluyosun :queen: ben yarın gelmiycem bilenlerede sölicem sölemesinler :queen: hadii doruuu yatağa bakalım sen çabukk.. rüyanda İVİBİ gör emii :mrgreen:

yapma öle şakalar bana bak kalbim var sebep olursun :p

a valla olmaz sen buyur :p

Yarın akşam geliyorsun değilmi.???:)

belli değil gelemeyebilirim. Sen napcan korktunn dimi ezicem die seni, şimdi dua ediyosun işallah gelmez die :queen: hadi kurtuldun ezilmekten :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------

msn diye bişi icat etmiş elin gevuru nedir diye ceme soruyom bende :p

sagını solunu karıştırtma bana ninjettt yolarım saçını başını ona göre ::144::

:cyclopsan ovvv cadı süpürgesini gösterdi :mrgreen: vurmaa vurmaaaa :queen: gelmeye çalışıcam şekercim :wiinkk:

belli değil gelemeyebilirim. Sen napcan korktunn dimi ezicem die seni, şimdi dua ediyosun işallah gelmez die :queen: hadi kurtuldun ezilmekten :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------

:cyclopsan ovvv cadı süpürgesini gösterdi :mrgreen: vurmaa vurmaaaa :queen: gelmeye çalışıcam şekercim :wiinkk:

istersen gelme hııı cızzz :p :rendeer:

herkeze iyi geceler deyip kaçayım merhaba dedik selamımızı alan olmadı banada kaçmak düşer sanırım :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar