len bunlar harbiden dvlet memuru falan olsalar bıyıkta bırakırlar haaaa....
Yanaştırmazlarki yanlarına ...Eskiden memur diye kız vermezlermiş ..Şimdi memur olsunda ptt ci olsun diyorlar.:queen:
len bunlar harbiden dvlet memuru falan olsalar bıyıkta bırakırlar haaaa....
olm b u ptt sizi bozdu benden sölemesi...
erkenden kaçmalar yatmalar falan...
devlet memuru tribi olum bunlar...
Yanaştırmazlarki yanlarına ...Eskiden memur diye kız vermezlermiş ..Şimdi memur olsunda ptt ci olsun diyorlar.:queen:
sabah erken kalkıyorum kanka...
sabah saat 8:00de kalk wc,traş,diş,yemek,giyin,yol, 8:30 da işyerindeyim...:queen:
GKN tembihledi değil mi?
bende sana K.K.T.S nin ne olduğunu söylemem hayttada bilemezsin.:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 PM ----------
yarın görüşürüz ben yatar.
bunlar akşama kadar ptt de pulmu yalıyo şimdi korkut...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 PM ----------
aman dişleri fırçalamayı unutma...
sabah erken kalkıyorum kanka...
sabah saat 8:00de kalk wc,traş,diş,yemek,giyin,yol, 8:30 da işyerindeyim...:queen:
bunlar akşama kadar ptt de pulmu yalıyo şimdi korkut...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 PM ----------
aman dişleri fırçalamayı unutma...
kanka zamanında çok para verdik onları yaptırmaya sen benim eski dişlek halimi görsen ALLAH annem,babamdan razı olsun ben umursamıyordum yaptırmayacaktım.
söleme merak etmiyorumki zaten hıh![]()
:cat::cat::cat:
Cem bunları kandırmışlardır en çok pul yalayana prim vereceğiz diye Aloooooooo kanmayın len sakın.:mrgreen:
olsun olum iş olsun her türlü yalamalığı yapar bunlar...
:cat::cat::cat:
Cem bunları kandırmışlardır en çok pul yalayana prim vereceğiz diye Aloooooooo kanmayın len sakın.:mrgreen:
Tehlikeli cümleler Cem bunlar.:cyclopsan:mrgreen:
ooo sizin son kullanma tarihiniz dolmuş pul diye birşey yok bizim bölümde...:queen:
ooo sizin son kullanma tarihiniz dolmuş pul diye birşey yok bizim bölümde...:queen:
hadi yaaaa...
o daha kötü olum pulda yoksa ne yalıyosunuz nan siz...
Yalama işi yok yani.:mrgreen:
öhööö öhööö ::blusssh:::blusssh: