[istanbul mt] 1001 karacaköy gezisi

efendim bin leylak açmış gönül bahçemde kimine sultan gelir kimine ise pervane..bu hafta karacaköy'deydik dostlar, bakalım neler varmış buyrun efem..

karacaköy çatalcanın kuzeyinde karadenize yaslanmış küçük bir beldemiz çatalca otoban girişinden giriyoruz...

şimdi şayet direkt olarak karacaköye gitmek isterseniz çatalcanın hemen girişinde aşağıdaki tabelayı görüyorsunuz ve burdan sağa devam ediyorsunuz..

yol boyunca 1 km gittikten sonra göbekten tabelaları takip ederek izettin subaşı yönüne sapın yaklaşık 7 km sonra dörtyola geleceksiniz. Burdan da direkt karşıya ve hiçbiryere sapmadan karacaköydesiniz tabelamız aşağıda..

şayet gezi merakınız yüksek ise çatalcanın içinden devam edip saray kırklareli yönüne devam edip yolun ve manzaranın keyfini çıkarta çıkarta da karacaköye gidebilirler. biz öyle yapıyoruz işte yol izlenimlerimiz..

çatalcanın içinde mola verdikten sonra çıkışta inceğiz saray yönüne devam ederek yolculuğun ikinci aşamasına geçiyoruz.

karacaköyde soluklandıktan sonra tarihi evcik plajına doğru yöneliyoruz yalıköy tabelasından devam edin 2,5 km sonra yol ayrımını göreceksiniz buranın plajı bir harika şimdiden söyliyim vakit nasıl geçiyor anlamıyorsunuz.

plajda küçük bir yürüyüş yapmadan buradan ayrılmayın derim harika bir kumsalı var en kısa zamanda tekrar gelebilirim dedirtiyor doğrusu..

dönüş yolculuğunuzda karacaköy çıkışında çok güzel piknik ve mangal yerleri var biraz idare ederim diyorsanız çatalca otoban çıkışına 200 metre kala solda meşhur tekirdağ köftesi yapıyorlar fiyatlar makuldur bizzat test edilmiştir (telefonu resimde mevcut) efendim hayırlı pazarlar hepberaber...

Paylasım için sagol burnumuzun dibi çatalca çok gittim ama burayı bilmiyordum:salut: sagol bide bisi sorucam incegizin ordan gecip devam ediyorsunuz sanırım kaç km var plaj için :silent:

Son düzenleme:
haritada görebilirsin 20 km vardır tahmini söylüyorum tabii..

Paylaşım için çok teşekkürler, önümüzdeki hafta sonu rotamız sayende belli oldu.
toplam kaç km yol gittiğini söyleyebilir misin?

Ah be abicim okadarda Çatalca tarafına giderrken haber verin diye mesajlar yazdım yine o güzelim yerleri bensiz gezdiniz:(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam emegine saglik guzel fotolar. Ama tek basina cekilmez oralar :)

Karacaköy ve oçevre gerçekten harika yerler bende senede bir kaç defa giderim sırf gezmek için.

hadi ne zaman toplanıyoruz buraya gitmemiz lazım tek göndermeyin beni...

aaa benim ilçemi gezmişssin.. abi niye haber vermiyyosun bi çay içelim.. Çatalcaya yolunuz düşerse bu sefer beklerim..

Çatalca'nın her köyü ayrı bir güzeldir. Karacaköy de bunlardan biri. Defalarca gitmeme rağmen sahiline hiç gitmemiştim. Sayende oraları da görmüş oldum. Eline emeğine sağlık.

güzel gezmişsin paylaşım için sağol.
bidakine hep beraber gidelim bende fırsat bulunca oraları gezerim çilingözü de tavsiye ederim.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar