[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

abimiz güzel anlatmış,gitmeden önce vakit bulursak göreceğimiz yerleri bi okusak mı.?
http://www.motosiklet.net/forum/1142389-post168.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 PM ----------

şöylede bir harita ve yol tarifi buldum.belki işimize yarar.daha güzel bulan olursa şimdiden teşekkürler.:p

Kıyıköy'e Nasıl gidilir ?

İstanbul Edirne otobanına girdikten sonra sırasıyla Avcılar - Hadımköy - Çatalca - Kumburgaz - Selimpaşa -
Silivri - Kınalı sapaklarını geçtikten sonra Çerkezköy sapağına girip yaklaşık 10 kilometre gidince Çerkezköy
merkezine gelinir, buradan Saray istikameti takip edilerek 20 kilometre sonra Saray'a geliyoruz. Saray'dan sonra
30 Kilometre daha giderek Kıyıköy'e varıyoruz. Yol İstanbul merkezli olarak ölçüldüğünde yaklaşık 165 - 170
kilometre kadar. Eğer aracınız yok ama daha başka nasıl gelirim diyorsanız, İstanbul Esenler otogarından hergün
saat 16:00'da Kıyıköy'e otobüsler kalkmaktadır. Firmalar ise "Yonca Seyahat" "Kale Seyahat" ve "Aydın
Turizm". Daha farklı bir yol arıyorsanız 500 Evler'den Arnavutköy istikametini takip ederek "Saray" tabelasını
buluyoruz ve Subaşı, Tayakadın, Binkılıç gibi köylerin içinden geçerek Saray'a ulaşıyoruz, Saray'dan sonraki
yolumuz yine aynı 30 kilometre bol virajlı ve ağaçlıklı bir yola giriyoruz. Saray'dan sonra ise önce Güngörmez
sonra Bahçeköy'ü geçiyoruz. Bahçeköy'den sonra Başka bir sayfiye yeri olan Kastro sapağını görüyoruz. Kastro
sapağından sonra yaklaşık 10 - 15 dakika sonra yolumuz sona eriyor.

ya eski edirne asfaltından gitmiyor muyduk biz???? Bu ne zaman değişti?

Cumartesi gününü gösteriyor..
haritatahminkucukgun1.png

haber bültenlerinin gazına gelmeyelim..gezi günü yağış hala yok :mrgreen:

Kıyıköy'e ulaşım savaskayan'ın anlatımıyla;

.......istanbul'dan çıkıp edirne tabelalarını takip edip, çerkezköy'den çıktıktan sonra saray'a doğru devam ederek 2-2.5 saat (~160-170 km) gibi bir sürede ulaşabileceğiniz.......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:25 PM ----------

Çok güzel bir gezi bizi beklıyor yarın bp de gorusmek uzere :)

evet :mrgreen:
görüşürüz :cat:

artık saatler kaldı eglenceye :cherry:

herkes ana mesajı kontrol ettimi arkadaşlar?

artık saatler kaldı eglenceye :cherry:

herkes ana mesajı kontrol ettimi arkadaşlar?

Varya az önce gördüm ben değişikliği :mrgreen:
Şimdi teoride herhangi bir ücret ödenmeyecek ve herkes kendi yediğini içtiğini ödeyecek..
Mangal işinde de kiloyla et alınır herhalde..Neyse orada şekillenir..

Ya cadıcık seni bulmuşken bana MT buff ayarlayamaz mıyız :rendeer:
Yada elinde kullanılmamış fazla buff olan bana satsın :mrgreen:

evet aynen öyle en azından herkes karnı acıktıgında dilediğini dilediği kadar yer bütcesine göre haraket eder :wiinkk:

herkes bir harıta koymuş bende bır harıta koymuştum aha ikincisi:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 PM ----------

evet aynen öyle en azından herkes karnı acıktıgında dilediğini dilediği kadar yer bütcesine göre haraket eder :wiinkk:

daha iyi olmuş :cat: senın üzerınden de yuk kalktı . bızım üzerimizdende :rendeer: hanı güzergah belırlenmemiş:bounce:

güzergah için fikirlerinizi alıyım. yoldan alıcaklarımızıda düşünerek bi güzergah belirliyelim

levent bp kalkış yapıkredi plaza önünden edirne istikametine devam istoç önünden gişeler ve orda boşlukta kısa bekleme katılanlar olur ki ben orda olacağım ardıdan yola devamotobandan cerkezköy mola verılebılırız . otobandan cıkmış olacağız istikamet saray orada tekırdağ mt olabılır ve birşeyler alınabılır kısa mola ardından ormanlık yoldan tek sıra halınde kıyı köye devam

haftaya napmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar :) ben salı alıyorum ehliyeti ancak

biz ok muyuz cadı?

benden ok filan olmaz bak demedi deme :p
haberleşiriz :wiinkk:

levent bp kalkış yapıkredi plaza önünden edirne istikametine devam istoç önünden gişeler ve orda boşlukta kısa bekleme katılanlar olur ki ben orda olacağım ardıdan yola devamotobandan cerkezköy mola verılebılırız . otobandan cıkmış olacağız istikamet saray orada tekırdağ mt olabılır ve birşeyler alınabılır kısa mola ardından ormanlık yoldan tek sıra halınde kıyı köye devam

kadiri kumburgazdan alıcaz

haftaya napmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar :) ben salı alıyorum ehliyeti ancak

helebi bu haftayı atlatalımda :cherry: haftaya muhtemelen buralarda oluruz

kriz var ablam kriz :D masraf yapmamam lazım, ama belki kafama eserse gelırım yarın

kendini üzmeden gelebiliyosan gel ilhancım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar