selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum pek cok konuda bilgi sahibi değilim böyle bir geziye katılmayı cok isterim bende 250 mct var size eşlik edebilmem icin yeterlimi.
yolculuk esnasında ne kadar hızla seyir ediliyor birde yanıma almam gerekenler neler biraz bilgi verirseniz sevinirim . yolculuk kac saat sürüyor teşekürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
vay be beni eklemedin demek...
kıyıköy iyidir bol virajlı yalnız, gitmeyen arkadaşlar yolu bilmiyenler özellile virajlar çok keskin lütfen dikkatli gidin, bende kısmetse gelirim belkide tekirdağ mt yi toplarsak kalaba geliriz :cat:
Len mannak Cadı 2 Numarayıben istiyorum :d 3 Tytıls 4 STeReO 5 özdeşayıp sna beaa
![]()
r:
r:
r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 PM ----------
Arkadaşlar Kıyıköy Tam 164 Kilometre Avrupa Yakasından. Yol Konusunda Kimsenin Kafasına Bi Şüphe Düşmesin Benim Motorum Gitmz Diye Yol Güzergahında Verilecek Mola Yerleri En Düşük Çaptaki Motorun Gidebileceği Şekilde Ayarlanmıştır...
bu kez göresim var du bakalım. ölmez sağ kalırsam ..![]()
çağla evet beni gerilere al iki numarayı ver arkadaşlara.
ben en arkada olayım. arkamı sağlama alayım :queen:
çağla 0081yavuz ve 0081yağız da geziye ekle.
4 sezondur gittiğim kıyıköye sizlerlede gitmek nasip olucak.
gezi için çok güzel biryer.çok zor bir yolu yok sadece saraydan sonra kıyıköye kadar virajlı ve ormanlık yol.
bana niye etkinlik daveti gelmiyor yoqsa ben, beyenmiyırmısınız :salut:
sabah erkenden cıkmak güzel fikir bence.. akşama kalırsak hem yolda hem cadır kurmada hem ortamı tanımada çok zorlanırız... sabahtan cıkmayı planlıyorum...
Olm zaten kıyıköyü keşfeden biziz
Geçen sene biz söylemesek kıyıköye geleceği yoktu istanbul mt nin
Ama ne yazıkki parasızlıktan gelemiyorum bu sene![]()
Saray kıyıköy arasında yola mıcır döküyorlar dikkatli olun.Bugün oradaydık
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-80.html
kızlar mıkıyıKÖY de kızlar :queen::queen::queen: e
bnim arkamda bir kız olabilir çok yorulmasın die minimum yüzelli flan gitmeyi düşünüyorum hemen bitip catıra atmalıyız kendimizi :queen::queen:
teşekkürler aydınlatıcı bilgi için amayola nie mıcır dökülür hic anlamadım :silent::silent:
Çağla bu sorum sana.. çadırın içinde mat ve uyku tulumu veriliyor mu ????????
Ney? Tamam işte benim moturda 150 cc..
Bu arada çadır parasına dahil olan sadece çadıra yer tahsis edilmesi değilmi?
Çadır madır damı veriyorlar?
Gezin bakalım gezin
Askerlikte geldi yahu gezemedik bu yaz
Şimdi bizde orda olsaydık kardeşim gitarı alsaydı necdet sazı özerde kemanı
Taner abiyede bi darbuka verdikmi olay tamam olcaktı ama neyse artık![]()
bende gelmek isterdim ama 25 tl bana fazla geldiherkese iyi eğlenceler ...
bana göre 2 gün için 25 tl çok degil ama illede çok diyosanız maliyetin düşmesi için yapılacak tek şey tüm alış verişimizi şiledeki gibi ben yaparım istanbuldan kıyıköye götürürüm, orda sadece extradan ihtiyaçlarınızı karşılarsınız. onlara ben karışmam. mangalımızı biz yakarız. servisimizle filan biz ugraşırız. bu şekilde tabiyki maliyeti düşürmek mümkün.
anak bu maliyette biz hiç birşeye karışmıycaz mangalımız yanıcak salatamız yapılıcak servisle onlar ilgilenicek kahvaltımızı aynı şekilde onlar hazırlıycak. dogal olarak buda maliyeti arttırır. elbette gene menü dışındaki extra ihtiyaçlarınız mekandan satın alabileceksiniz.
b,z yapacaksak gönüllülüler gerekicek :wiinkk:
facebook grubuna belki olarak işaretledim.bakalım zaman ne göstercek. yaz bitmeden bi grup yapmak istiyorum (grup sürüş)
tamam yazdım adını :wiinkk:
gelmiyomusun? :bounce:
gelmeme şansınız mı banu :bounce:
kadirrrrrrrrrr:
tekirdag taraflarında ama genede ben tarif etmiyim saglıgınız için
gözün aydın serdar... Allah analı babalı büyümesini nasip etsin :rendeer:
cumartsi çogunluk çalışıyo en az öglene kadar... :rendeer:
neden gelmiyosun :bounce:
günaydın
ufak bir kaza geçirdim motorum serviste 2 haftayı bulur diyorlar çıkması
Bir dahaki gezide yanınızdayım inşallah![]()
Günaydın..
Geçmiş olsun yav :rendeer:
Tanışmayı isterdim..Tekrardan geçmiş olsun..
Günaydın
teşekkürederim birdahaki gezide inşallah![]()
yok ben gelmiyorumabi sagol geliyosun dimi
yok ben gelmiyorum
benim hafta sonu için daha uzun bir yol programım var
zaten dün kıyıköydeydim
Saray kıyıköy arasındaki yola stabilize taş döşüyorlar,kask vizorleriniz açık olmasın.
Pazar gününe kadar 35 km lik kısım tehlikeli hale gelecek.
tamam o zaman daha vakit var konuşuruz..
Günaydın,rotayı çizmişsiniz yine ...
gidiş geliş 300 km bişey değil ama değişik çapta motorları hesaba katınca bu yol çok uzun...
cc bazında 3 farklı ekip yapılması ve ciddi hazırlık yapılarak yakıt ikmal noktalarının tespit edilmesi gerekmekte...
mesafeye göre süre hesap edilip ona göre çıkış varış saatleri planlanmalı...
2 gün konnaklama olacağından ve 1 kahvaltı 2 mangal toplamda 3 öğün yemek verileceği göz önüne alınırsa...
bu iş için ciddi emek gerekir...
kolay gelsin cadıdık...
sen bunu da halledersin...