Bir avuç tomurcuk açmış kıyıköy civarlarında ....
Orada Kim olmak istemezdi ki
abi hep ağaçlar vardı tomurcuk göremedık nerdeydi:cat:
anaa ağacımı yağmalamışlar :cyclopsan
bizim tayfayı mutlu görünce daga bi sevindim süpersiniz arkadaşlar :rendeer:
nerden başlamalı ki bu geziyi anlatmaya , öncelikle bizi eşsiz yorumlarıyla ve kemanıyla kendimizden geçiren bystar (özer) 'e beyaz duman atan motoruyla emraha (umarım ismi doğru hatırlıyorumdur) geç gelen caner'e sessiz sedasız takılan helim'e , anahtarı kaptıran ozan'a voleybolda bizi darmadağın eden Caner'e :mrgreen: büyük bir cesaretle dilaverin çadırını yıkan eray'a hakem hasanpınar'a yoldaki acı fren sesiyle şerif'e organizasyonda emeği bulununan çağla'ya dalgalara kapılan özdeş'e sudabatmayan dalgalara yenikdüşen adama :mrgreen: ve ismini sayamadığım vakit ayırıp konuşamadığım herkese teşekkürü bir borç bilirim. . :rendeer: :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 PM ----------
nasıl yani?
senin kulağını çınlattım dün gönül isterki hep beraber olalım ama herkesin farklı derdi var sen-korkut-cem-semih-gürkan -erdem :cat:
baba ağacı almışlar yanlarına . tomurcuklar yetim kalmış..
ana ağaç sa karaköy civarlarında görülmüş bir daha da izine rastlanmamış...:bounce:
Yeni bir üye olarak katıldığım bu ilk geziden büyük keyif aldım diyebilirim kuyucadısı çağlaya bu organizasyonu tertiplediği için teşekkür inş. sonraki gezilerde tekrar bir araya geliriz....
Bu arada büyük motorcu :cherry: ardaya ( sanırım askon kullanıcısının gerçek adıyla adaşım SİNAN ın oğlu) bizlerle birlikte olduğu için teşekkürler
Sağlam motorcu......
eyvallah sinan bizde sizinle tanışmış olmaktan büyük keyıf aldık .Her zaman gezılerde sizlerıde görmek isteriz tabi müsaıt olursanız :cat:sağlam motorcu paso uyudu be abi bu gün stede resımlere bakıyor hadi gidelim yıne diyor:mrgreen: bende sizlere teşekkür ederim .