[istanbul mt] 08-09 Ağustos Kıyıköy Gezi Fotograf/Videoları

Bendekiler bunlar :)) Birkaç fotoğrafı rtük kaygısıyla ekleyemedim :))

IMG_1433.jpg

IMG_1434.jpg

IMG_1435.jpg

IMG_1436.jpg

IMG_1437.jpg

IMG_1438.jpg

IMG_1441.jpg

IMG_1442.jpg

IMG_1443.jpg

IMG_1444.jpg

IMG_1445.jpg

IMG_1446.jpg

IMG_1447.jpg

IMG_1448.jpg

IMG_1449.jpg

IMG_1450.jpg

IMG_1451.jpg

IMG_1452.jpg

IMG_1453.jpg

IMG_1454.jpg

IMG_1455.jpg

IMG_1456.jpg

IMG_1457.jpg

IMG_1458.jpg

IMG_1459.jpg

IMG_1464.jpg

IMG_1465.jpg

IMG_1466.jpg

IMG_1467.jpg

IMG_1468.jpg

IMG_1469.jpg

IMG_1470.jpg

IMG_1471.jpg

IMG_1472.jpg

IMG_1473.jpg

IMG_1474.jpg

IMG_1475.jpg

IMG_1476.jpg

IMG_1477.jpg

IMG_1478.jpg

IMG_1483.jpg

IMG_1484.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anaa ağacımı yağmalamışlar :cyclopsan

nerden başlamalı ki bu geziyi anlatmaya , öncelikle bizi eşsiz yorumlarıyla ve kemanıyla kendimizden geçiren bystar (özer) 'e beyaz duman atan motoruyla emraha (umarım ismi doğru hatırlıyorumdur) geç gelen caner'e sessiz sedasız takılan helim'e , anahtarı kaptıran ozan'a voleybolda bizi darmadağın eden Caner'e :mrgreen: büyük bir cesaretle dilaverin çadırını yıkan eray'a hakem hasanpınar'a yoldaki acı fren sesiyle şerif'e organizasyonda emeği bulununan çağla'ya dalgalara kapılan özdeş'e sudabatmayan dalgalara yenikdüşen adama :mrgreen: ve ismini sayamadığım vakit ayırıp konuşamadığım herkese teşekkürü bir borç bilirim. . :rendeer: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 PM ----------

nasıl yani?

bizim tayfayı mutlu görünce daga bi sevindim süpersiniz arkadaşlar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------

onlar yağmalamış ben olsam yerini degiştirirdim o ağacın:wiinkk:

nerden başlamalı ki bu geziyi anlatmaya , öncelikle bizi eşsiz yorumlarıyla ve kemanıyla kendimizden geçiren bystar (özer) 'e beyaz duman atan motoruyla emraha (umarım ismi doğru hatırlıyorumdur) geç gelen caner'e sessiz sedasız takılan helim'e , anahtarı kaptıran ozan'a voleybolda bizi darmadağın eden Caner'e :mrgreen: büyük bir cesaretle dilaverin çadırını yıkan eray'a hakem hasanpınar'a yoldaki acı fren sesiyle şerif'e organizasyonda emeği bulununan çağla'ya dalgalara kapılan özdeş'e sudabatmayan dalgalara yenikdüşen adama :mrgreen: ve ismini sayamadığım vakit ayırıp konuşamadığım herkese teşekkürü bir borç bilirim. . :rendeer: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 PM ----------

nasıl yani?

dime ole şimdi...:p:p:p.......

senin kulağını çınlattım dün gönül isterki hep beraber olalım ama herkesin farklı derdi var sen-korkut-cem-semih-gürkan -erdem :cat:

canım benim yalovayada gelemedim biliyorsun iş dolayısıyla :rendeer:

bende sizlerle beraber olmak isterdim inan ki kaç sefer aradım caglayı falan oranın havasını burdan hissettim merak etme gönüller bir olsun canlar :rendeer:

dediğin gibi abi gönüller bir olsun bu gün olmassa başka bir gün başka bir organizasyon. .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 PM ----------

baba ağacı almışlar yanlarına . tomurcuklar yetim kalmış..
ana ağaç sa karaköy civarlarında görülmüş bir daha da izine rastlanmamış...:bounce:

o zaman zu haaa haaa haaa :queen: :queen: :queen:

Yeni bir üye olarak katıldığım bu ilk geziden büyük keyif aldım diyebilirim kuyucadısı çağlaya bu organizasyonu tertiplediği için teşekkür inş. sonraki gezilerde tekrar bir araya geliriz....
Bu arada büyük motorcu :cherry: ardaya ( sanırım askon kullanıcısının gerçek adıyla adaşım SİNAN ın oğlu) bizlerle birlikte olduğu için teşekkürler
Sağlam motorcu......

Yeni bir üye olarak katıldığım bu ilk geziden büyük keyif aldım diyebilirim kuyucadısı çağlaya bu organizasyonu tertiplediği için teşekkür inş. sonraki gezilerde tekrar bir araya geliriz....
Bu arada büyük motorcu :cherry: ardaya ( sanırım askon kullanıcısının gerçek adıyla adaşım SİNAN ın oğlu) bizlerle birlikte olduğu için teşekkürler
Sağlam motorcu......

eyvallah sinan bizde sizinle tanışmış olmaktan büyük keyıf aldık .Her zaman gezılerde sizlerıde görmek isteriz tabi müsaıt olursanız :cat:sağlam motorcu paso uyudu be abi bu gün stede resımlere bakıyor hadi gidelim yıne diyor:mrgreen: bende sizlere teşekkür ederim .

eyvallah sinan bizde sizinle tanışmış olmaktan büyük keyıf aldık .Her zaman gezılerde sizlerıde görmek isteriz tabi müsaıt olursanız :cat:sağlam motorcu paso uyudu be abi bu gün stede resımlere bakıyor hadi gidelim yıne diyor:mrgreen: bende sizlere teşekkür ederim .

Abi ne demek yaaa asıl biz çok mutlu olduk her nekadar fazla katılamasakta etkinliklere :pale: yinede gerçekten çok iyi geçti benim için bendede resimler var onları yükleyeceğim ama ardanın resimlerini çekmeyi nasıl atlamasşım :pale: inş. gezilerde bundan sonra dostluğumuz dahada pekişir...

başta sevgili cadı olmak üzere katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim güzel bir geziydi ve ben müthiş eğlendim.Dönüşteki yemeği kaçırdığıma üzüldüm.Otogara yetişmek için guruptan ayrılmak zorunda kaldım. ve dönüş yolundaki birlikte yolculuğu kaçırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar