istanbul MİMARSİNAN GÜZELCE motosiklet kullanıcıları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi günler sevgili motosiklet kullanıcıları:D :p istanbula ablamın yanına geldim hem tatilide aradan çıkartırız dierekten.:D insan hiç ummadığı zamanlardam ummadığı şeylerle karşılaşabiliyo gerçekten mesela ben dün gecici olaraktanda olsa bi ybr sahibi oldum.3*4 gün bende durcak buralardada birsürü scoter commuter sürücüsü gördüm.heralde bir taneside olsa buraya üyedir diyerekten forumu açmaya karar verdim.:D:cherry: çok canım sıkılıo burda bi iki kişiyle tanışırsam güzel olcak :rendeer:

Avcılar deseydin bir tanesi burdaydı ama biraz uzaktayız cok fazla olmasda!
Motorumun hafta sonunda Amortisorlerı patladı bugun yada yarın hallederım sanıyorum eger buralarda olursan Büyükcekmecede bir toplantı ayarlarız.
EN sonuncusu fıyaskoydu ama :))

ehliyetim yok ya buralarda dolaşıyorum.
lütfen ehliyetin yok die konuşmayın. çok acele oldu bu motor olayı ben scoter vercekler sanıyodum bu vardı yanlız ciddi anlamda ehliyetin değerini anladım gerçekten diyorum bunu çünkü ehliyet olmadan çok kısıtlanmış hissediyo insan kendini. artık ehliyeti alana kadar evdekilerin başını şişirmem:D

Son düzenleme:
Guzelce buyukcekmece arası fazla degıl sanıyorum?
Ehlıyetsız olmak gercekten kotu bende gecen sene motor aldım once sonra ehlıyet aldım trafıge cıkamamak gercekten kotu ama guzel olan bılınclı olman;)

eyw. kardeş ya gerçekten çok fark ediyo ehliyet mevzu ya kendi motorum olsa belki bi ihtimalll gelirdim bide emanet olmasından dolayı biraz sakınıyorum. ya gelirsen görüşürüz ben 16 yaşındayım. msn:[email protected]

iyi günler sevgili motosiklet kullanıcıları:D :p istanbula ablamın yanına geldim hem tatilide aradan çıkartırız dierekten.:D insan hiç ummadığı zamanlardam ummadığı şeylerle karşılaşabiliyo gerçekten mesela ben dün gecici olaraktanda olsa bi ybr sahibi oldum.3*4 gün bende durcak buralardada birsürü scoter commuter sürücüsü gördüm.heralde bir taneside olsa buraya üyedir diyerekten forumu açmaya karar verdim.:D:cherry: çok canım sıkılıo burda bi iki kişiyle tanışırsam güzel olcak :rendeer:

eyw. kardeş ya gerçekten çok fark ediyo ehliyet mevzu ya kendi motorum olsa belki bi ihtimalll gelirdim bide emanet olmasından dolayı biraz sakınıyorum. ya gelirsen görüşürüz ben 16 yaşındayım. msn:[email protected]

Dur sen orda kal sakın cıkma :)
Ben senı daha buyuk sanmıstım kardes! bence bıraz daha bekle hele hele motor tecruben yoksa aman derım kendı motorun dahı olsa ehlıyet olmadan ve mahalle arasında tecrube yapmadan trafıge dalma sakın.

bence geç bile kaldım motor için 7 yaşından beli üstündeyim.nerdeyse kendimi bildim bileli.

Dur sen orda kal sakın cıkma :)
Ben senı daha buyuk sanmıstım kardes! bence bıraz daha bekle hele hele motor tecruben yoksa aman derım kendı motorun dahı olsa ehlıyet olmadan ve mahalle arasında tecrube yapmadan trafıge dalma sakın.

tamam ya dalmam trafiğede sen gel muhabbet edelim abi ya. canım sıkılıyo burda.:bounce::rendeer:

Son düzenleme:
yokmu kimse ...........................

Ben varım.... :)

Eee kimse yokmu demişsin kalmıssın :)

Son düzenleme:
Ben de varım.................... Sinanoba Levtur yanından

süpermiş ya söyledim bizimkilere dee baya yakın diyolar bende kentplusta oturuyom görüşelim o zaman ben msn i ekledim.:salut::p:rendeer::rendeer::rendeer::cherry:

Ben varım.... :)

Eee kimse yokmu demişsin kalmıssın :)

dün internette kopukluk vardı geldim şimdi de kimse yok.:D :p

ya benim gene çıkmam gerek netten. varsa yakınlarda olanlar görüşelim canım sıkılıyor tel:05357858348

kalmamış gene kimse ...................

lowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

alooooooooooooooooooo kimse yokmu ya patladım burda sıkıntıdan:D:D:D

kimsecikler yok galiba mimarsinanda:D:D ben geldim diiyemi kaçtınız yosam:d

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar