- Konu Yazar
arkadaslar sıfır ybr aldım fakat kafama takılan sorular var. daytona'dan aldım adamlar bir havada, bir havada! Kardeşler motosiklet'i bilmiyorum, teknik servisteki eleman yüzüme kapattı. :mrgreen: Aydın motor'a gittim ve çevremden pek iyi şeyler duymadım. Yani 1.000 km bakımında yağ değişiyor hatta yağımı kendim aldım castrol 1p 4t 10 40 olması lazım herneyse, bunun yanında 20 TL işçilik verdim sıkıntı yok garanti dışı kalmasın diye fakat motosikletin sağına soluna bakması lazım diye biliyorum benim söylememle yalandan kontrol etti o kadar.. Yarın bir gün ben bu adamlara 3.000, - 10.000 km bakımlarına da gittiğimde eminim baştan savma iş yapacaklar uğraşmayıp. bana istanbul içi önerir misiniz bayi arakdaşlar? ybr 125 esd garantiden çıkmasın diye servise gidiyorum fakat şimdi gitmesem, herşeyini kontrol etsem bu sefer ileride sıkıntı yaşarım belki bir şey olur belli de olmaz. kullanıma bağlı olarak yağı 1.500-2.000 km'lerde değiştireceğim. şehir içi sürekli kontak aç-kapa yapıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
siz tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum doğrusu zaten ufak tefek bakımlar fakat yine de canımı sıkıyor servis mevzusu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
siz tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum doğrusu zaten ufak tefek bakımlar fakat yine de canımı sıkıyor servis mevzusu