İstanbul,Ege, Akdeniz motosiklet turu

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
VFR 1200 kardeşliği olmuş ::sm_smile Aynı rotanın biraz daha ayrıntılısını ben de yapmıştım. Video güzel olmuş. Keyifli sürüşler.

Son düzenleme:
Süper bir gezi olmuş tebrikler, fakat daha güzel olan arabanın size yol vermesi :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çok güzel geziymiş, keyifle izledim.

bende bu çarşamba ege akdenize çıkıyorum hatta aktur kampingte kalmayı planlıyorum. güzelmiydi orası?

Çok teşekkür ederim. Daha güzel gezi ve ortalar yaparsınız umarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:12 ----------

çok güzel geziymiş, keyifle izledim.

bende bu çarşamba ege akdenize çıkıyorum hatta aktur kampingte kalmayı planlıyorum. güzelmiydi orası?

Aktur çok güzel bir yer. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Başka yerde kalmazdım. Görevli arkadaşlar çok samimi ve de ilgililer

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rotayı bizimle de paylaşır mısnız?

Çok beğendim tebrikler
Ben de sizler gibi uzun yola motosikletle çıkmayı isteyip aile nedeniyle arabayla gitmek zorunda kalmıştım. Kendim gitmiş gibi oldum.

aydından geçerken aydını niye göstermediniz :( kendi şehrimi görünce heyecanlanıyorum ben.. :D harika bir gezi olmuş.

Videonun başlangıcında da var aslında. Şu şekilde gittik.
1. Gün: istanbul, eskihisar topçular, Yalova, Bursa, Balıkesir, Akhisar, Manisa, İzmir, Muğla, Marmaris, Datça
2. Gün: Datça, köyceğiz, Dalaman, Fethiye , seydikemer , Kalkan, Kaş, Demre , Tekirdağ
3. Gün: Antalya, Isparta, Afyonkarahisar, Kütahya, Bozüyük, Bilecik , Sakarya, Kocaeli , İstanbul

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar