hadi beeee misket oynarken acmıştık gecenlerde o deliği kapamayı unutmuşuz pardon biraderler![]()
hmm içine bakmak lazım:queen:
içine ettiniz yani:queen::queen:
len fürek;
etrafını çevir bunun, üç duvar, bi kapı, bi de ayna, sonra yanına bi masa at, sonra da para kes milletten. :cat:
şöferlikten kurtulursun he... :queen::queen::queen:
[YT]ez43yM1zzj0[/YT]
iyi ki arabayla fln göçmemiş sen gitsen kesin çökerdi mete abi malum motor+panda![]()
abi mühendislerin eşşek oldugu zamandan kalma bi su gideri gibi duruyor.ama zeki ve pratik Türk insanı onu her amaçla kullanabilir.mesela; bayram direği çukuru gibi felan olabilir.Trafik tabelası için de müsait gibi.
Ülkemiz mühendisliğin ve teknikerliğin hele hele Planlamanın Beşiği sayılır
Sağanak yağdığında Sahil Yolunu Su Basıyor hemde yarım metre derinliğinde:silent::silent: Yahu 30 metre yan taraf derya deniz. Bunu başarabilen işte yurdum teknolojisir:
r:
aynen katılıyorum aç gözlerini sağdan sağdan deviri 3 e getir 20 km de sabit git![]()
yakınlarında bi hapishane falan varsa hapisten kacan bir arkadas kazmıştır...
izmir de gaziemir yeşillik caddesin dede var, bu deliklerin benzerlerinden dün akşam girip çıktım , belim hala ağrıyor .
Allah tan motosiklet e iyi yapışırım motosiklet atmadı üzerinden verilmiş sadakam varmış.
..:mrgreen:
İstanbul'da scooter'la dolaşmak iyice zorlaştı. Lastiklerin ufak olması ve her 10 metrede bir çukur ya da tümseğin olması insanı çileden çıkarıyor.
Heryer öyle![]()
küçük 50 yrk
büyük 75 ykr cinsinden bişi olsa gerek![]()
Ankarada bundan farksız yol sehir ici yol deil dag yolu patika sanki. Türkiyede en binilecek motor cross.. Dün bi görmedim cukura girdim yerden havalandım yaw...
bu çukurdan bende görmüştümbelki içinde bir hayvan yaşıyordur. kapatmasınlar lütfen:mrgreen:
E-hepsiiiiiiiii![]()
Belediyenin yapması lazım...... :cat:
abicim otosanayide sağlam yer yokkii..her gün oradayım artık gözlerim kapalı cukurları söyleye bilriim
düse düse öğrendik
Çünkü bu tip çukurları otomobiller ortalayarak geçerler. Tavsiyem otomobillerin peşinden giderken ortalayıp değil tekerleklerinini hizasından gitmeniz.