İstanbul Çukurlarını Dinliyorum Gözlerim Kapalı

Amerıka ne demıs bılıonuzmu....Bız turklere asfalt yapmasını ogrettık Tuklerde bıze YAMA yapmasını ogrettı puhahahahah :queen: :queen: :queen: :queen: METEHAN ABI NERDEN BULURSUN BOLE SEYLERI YAFF SIMDI BIZIM TURKLER GIDER BI GUZEL YAMA YAPAR GELİR HAHAHAAH :))99

mete abi hep eleştiri hep eleştiri biraz yapıcı ol yahu insan gider beton ve zift alır orayı motorcu kardeşleir için güzelce kapatır üzerinede MT yazıp bırakır ama yok nerdeeee:)

Amerıka ne demıs bılıonuzmu....Bız turklere asfalt yapmasını ogrettık Tuklerde bıze YAMA yapmasını ogrettı puhahahahah :queen: :queen: :queen: :queen: METEHAN ABI NERDEN BULURSUN BOLE SEYLERI YAFF SIMDI BIZIM TURKLER GIDER BI GUZEL YAMA YAPAR GELİR HAHAHAAH :))99

crayzboyone imzana bakıyorumda mete amcamı örnek almışın bu hiç iyiye işaret deil tam kurtulduk derken sen yetişiyon başımıza:p amcama soralım bakalım seni veliahtı olarak gösteriyomu:p:mrgreen:

crayzboyone imzana bakıyorumda mete amcamı örnek almışın bu hiç iyiye işaret deil tam kurtulduk derken sen yetişiyon başımıza:p amcama soralım bakalım seni veliahtı olarak gösteriyomu:p:mrgreen:

:queen::queen::queen::queen: Ya ben mete abının 2 versıonuyum Ondan sonra sahnelere ben cıkıcam :)))) :queen::queen::queen::queen:

len füreksi panda heyvanı;
çok kar yağdı sanki, erirken de düzgün kenarlı, köşeli delik açtı, etrafını da içe doğru düzgünce eydi yani. eyle mi?
sana diploma veren okulun çatısına kuşlar konsun e mi? :queen:

cddcdbb2.jpg

cddcdcccccvz5.jpg

olm bana İTÜ mehendislik diploma vermediki şaban...ben Muhasebeciyim...Ticaret mezunuyum keko...GİREN BORÇ ÇIKAN ALACAK tan anlarım sadece...Tek DÜzen Hesap Planı bilanco kdv beyanname sor bana...ama en son bilgi birikim 2000 de bi inşşaat firmasındaydı...sorası tufan...:p

herşeyide bilirmiş benim kankam...:p

mete abi hep eleştiri hep eleştiri biraz yapıcı ol yahu insan gider beton ve zift alır orayı motorcu kardeşleir için güzelce kapatır üzerinede MT yazıp bırakır ama yok nerdeeee:)

banane banane...herkes kendi kapısının önündeki asfaltı yamalasın...:phaci baksana bi şerit çızığı bilem yok ya...onudamı ben yapam...:p

olm bana İTÜ mehendislik diploma vermediki şaban...ben Muhasebeciyim...Ticaret mezunuyum keko...GİREN BORÇ ÇIKAN ALACAK tan anlarım sadece...Tek DÜzen Hesap Planı bilanco kdv beyanname sor bana...ama en son bilgi birikim 2000 de bi inşşaat firmasındaydı...sorası tufan...

yani "hem kel, hem fodulum" diyorsun, üstüne de bilip-bilmeden sallıyorsun.
kısacası, bildiğimiz fürek klasiği... :) (anlamaya, öğrenmeye kapalı, sallamaya alışık) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mete_han o çukuru ben açtım sana tuzakkurdum :cherry:

ya abi adamlar oraya tahliye deligi acmis sikayet ediosunuz...hersey bi yanada gecen sene benim arabayla 3 kere jant catladi abi ya...bi de Adana yane burasi Allah yardimciniz olsun orada.

Aslinda eylemmi yapsak Cukursuz Bir Turkiye Istioruz die:p

ya abi bence biraz abatmışsın.bu fotolara bakınca fazlada büyük değil delik.Yani arabalrın tekelreriyle kıyaslayınca üstünden geçilebilecek gibi gözüküyor.Yani o deliğe düşülmez:):pama yok illahi düşecem diyorsan karayollaına bir dilekçe senin işi hallederim :p:queen::queen::p

GKN

ah kanka Feneryolundasın tuzun kuru...aristokrat sosyetesin sana bişi olmaz...:pSelami amcanız sizi seviyor...:porda heryer kaymak dök yala şekli valla...sen bu tarafa gelde halimizi gör...:pale:

moruk selaminin annesi fazilet teyze bizim üst komuşu, ama genede asfaltların hali iç açıcı sayılmaz..
cadde bile kan ağlarken ben başka biçbişi demiyorum...

motorun haşatı çıktı istanbula gelince:pr:

bahçelievler bakırköy güngören bölgesinde yolların bozukluğu yüzünden sürekli bilya dağıtıyordu motorum böyle bir şeye girsem herhalde jant kırardım.

ama bu çukuru böyle esprili yorumlayan arkadaşlara saygılar gerçekten çok güldüm.:rendeer:

Bence kara delik o... Heriflerin egzos, hatunların parfümünden kaynaklı oluşmuş bi kara delik :queen:

Bence metehan delmiştir orayı :cherry: Dünyayıda :queen:

valla abla yaparmı yapar adama topic açmak için bahane lazım bırak dünyayı delmeyi ozon tabakasını bile o delmiştir. insan neslinin tükenmesi için uğraşıyo o. dünya pandalara kalsınmış:p:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar