İstanbul Cross Grubu

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Dudullu dayım ben, bana gelene kadar o parayla yeni depo alırsın :p

Al kucağına depoyu gir herhangi bir demirciye iki dakikalık işi var.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Normal kask ile ilk cross umuzu yaptık ama çok bunaltıcı ve zordu, ilk fırsatta cross kaskı aldım :)

abi eger topluca alirsaniz banada birtane l beden kaskla kross gozlugu alirmisiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

pardon okudugumu yanlis bi yerden anlamisim :) gule gule kullan hehe ee gozlugu nerede

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Valla gözlüğü taktım o an bana çok bunaltıcı ve kullanışsız geldi.

Nihayetinde aşırı tozlu yolda yarış yapmayacağım, gözümü o kadar sıkı kapatan bunaltıcı bir gözlüğe ihtiyacım olacağını sanmıyorum.

Olursa alırım tabi, şimdilik güneş gözlüğü ile deneyeceğim.

Kask LS2 marka 145 tl ye aldık. Gözlük 90 tl idi fiyatıda yüksek geldi bana.

videoda 17:30 da
-olcay aynı yolll
-ben sana demedim mi ekmek kırıntısı atmayalım diye bak kuşlar yemiş yolumuzu kaybettik :) demeliydin .
heves ettiriyorsunuz insana arkadaş. sattıracaksınız cillop gibi 3000 de mondiyi aldıracaksınız cross.

abi hayırlı olsun kask'ın.sen baya hevesliymişsin :) elcik korumayı nerden kaça aldın.şu maaş yatsın bende alıcam.ama takmadan önce bitanede silikon elcik takmak lazım bence...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Öner elcik korumayı alımıştım olmayınca iade etmiştim bu sabah tekrar aldım.

50 TL ye aldım dudulludan, ilk aldığımda beyaz yoktu kırmızı almıştım şimdi beyaz aldım daha iyi oldu :)

Berk in yöntemi süper fikirmiş bakarsın bugün hemen somun kaynatır takarım elcikleri.

Öner elcik korumayı alımıştım olmayınca iade etmiştim bu sabah tekrar aldım.

50 TL ye aldım dudulludan, ilk aldığımda beyaz yoktu kırmızı almıştım şimdi beyaz aldım daha iyi oldu :)

Berk in yöntemi süper fikirmiş bakarsın bugün hemen somun kaynatır takarım elcikleri.

yakınmış bitanede ben alayım.ama elcikleride deyiştirelim bence.bide torna,kaynak işleri varsa benim işyerinde halledebiliriz :cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Öner o zaman gidonu yükseltmek için bi aparat yaptır tornacına, bir göster fikir al.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
5 cm yükseltelim yeter sanki.

Ayrıca yemişim otokedini iki dakkada ps de çizdim ölçüleri ver yapsın usta :)

Öner o zaman gidonu yükseltmek için bi aparat yaptır tornacına, bir göster fikir al.
markalı yükseltme aparatı yada tornacıda yaptırmak daha pahallıya gelecektir. ben gidonu tutan üst kelepçeyi fabrikaya spariş ettim. fiyatı ne tam olarak bilmiyorum, çünkü debriyaj balatası, gaz ve debriyaj teli ve üst kelepçeyi birlikte istedim. tam hatırlamıyorum ama toplamda 60-70TL gibi bir mebla ödedim. yalnız tek kelepçe pek yetmedi 2adet spariş ederseniz 4cm yükselmiş olacak. bu sayfada anlatmıştım
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-22.html

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
emre haklısın ama 2 cm filan kesmez sanırım bizi :)

ayrıca önerin torna işi bedava :p

markalı yükseltme aparatı yada tornacıda yaptırmak daha pahallıya gelecektir. ben gidonu tutan üst kelepçeyi fabrikaya spariş ettim. fiyatı ne tam olarak bilmiyorum, çünkü debriyaj balatası, gaz ve debriyaj teli ve üst kelepçeyi birlikte istedim. tam hatırlamıyorum ama toplamda 60-70TL gibi bir mebla ödedim. yalnız tek kelepçe pek yetmedi 2adet spariş ederseniz 4cm yükselmiş olacak. bu sayfada anlatmıştım
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-22.html

ben kendi iş yerimde yaptıracağım için bedava olacak :wiinkk: ama motorun üstünden tam ölçülerini almam lazım :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bugün de biraz turladık, Ümraniye Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerinden girip
Ömerli barajına kadar gidip geri döndük.

kubastr25014.jpg

kubastr25013.jpg

kubastr25012.jpg

kubastr25011.jpg

kubastr25010.jpg

kubastr2509.jpg

kubastr2508.jpg

kubastr2501.jpg

kubastr2502.jpg

kubastr2503.jpg

kubastr2504.jpg

kubastr2505.jpg

kubastr2506.jpg

kubastr2507.jpg

kubastr25013.jpg

valla mukemmel yaa ama hala sakin sanirim hidisat motorlar cok temiz duruyor abi hic cross yapmis gibi durmuyor :p saka bir yana acayip ozendim ya hemen motoru toplayip benimde gelmem lazim sizle :) birde bir sorum olucak ls2 cross kaskindan memnunmusunuz nasil bir sikinti varmi tavsiye edermisiniz

valla mukemmel yaa ama hala sakin sanirim hidisat motorlar cok temiz duruyor abi hic cross yapmis gibi durmuyor :p saka bir yana acayip ozendim ya hemen motoru toplayip benimde gelmem lazim sizle :) birde bir sorum olucak ls2 cross kaskindan memnunmusunuz nasil bir sikinti varmi tavsiye edermisiniz
evet çok güzel gezi ve fotolar. bilhassa fotodaki o rampaya özendim, 2. vitesle çok rahat çıkılabilecek bir rampa.
Berk_cglr, ben kendinden vizörlü Venom kullanıyorm ama pek memnun değilim. arkadaşım gene kendinden vizörlü LS2 kullanıyor, gerçekten güzel ve tavsiye edebileceğim bir kask.

Bende kendinden vizörlü LS 2 kullanıyorum gayetde memnunum tavsiye edebilirim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar