İstanbul-Chopper-Kulüp

Tarih : 08 Ocak 2011

Saat : 18,00

Yer : Bostancı (www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri )

Sadece tanışma toplantısı olduğu üzere,Motosiklet ile katılım zorunluluğu yoktur!!!

1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-papaz

.

Tabiki hayır.
En yakın shell e (tercihen :) ) gidip 2 tl karşılığında kartı satınalıp min. 3 tl olmak kaydıyla istediğiniz miktarda yükleme yapabilirsiniz.:) 3tl den fazla olursa iyi olur. geçişe yetmesi açısından :rendeer:

eyvallah acayüp sağol.bunu öğrendiğim iyi oldu.

Merhaba; (Uzay ile raptorriders'dan tanışırız.)

Şu an Türkiye'nin en büyük Chopper-Cruiser-Custom motosiklet kulüplerinden birinin İstanbul ekibinde 1 yılı aşkın bir süredir aktif görev alıyorum (Turk Chopper).
Kulüp kurmak gerçekten iyi bir fikir.
Yıllarca bende bununla uğraştım. İlişkiler, finansal dengeler, kurallar, uygulamalar derken işin içinden çıkamadım.
TurkChopper ile 2009'da tanıştım ama o zaman sadece İzmir'de faaliyet gösteriyorlardı. Geçtiğimiz yıl motosiklet fuarında tanıştık kaynaştık.
Her Çarşamba buluşuyoruz.
Toplantılara gelmeyenlere ciddi yaptırımlar uyguluyoruz. www.turkchopper.com 'dan kuralları öğrenebilirsiniz.
Gereğinden fazla chopper kulübü var.
Sadece İstanbul'da 20'ye yakın chopper kulübü var.

Merhaba; (Uzay ile raptorriders'dan tanışırız.)

Şu an Türkiye'nin en büyük Chopper-Cruiser-Custom motosiklet kulüplerinden birinin İstanbul ekibinde 1 yılı aşkın bir süredir aktif görev alıyorum (Turk Chopper).
Kulüp kurmak gerçekten iyi bir fikir.
Yıllarca bende bununla uğraştım. İlişkiler, finansal dengeler, kurallar, uygulamalar derken işin içinden çıkamadım.
TurkChopper ile 2009'da tanıştım ama o zaman sadece İzmir'de faaliyet gösteriyorlardı. Geçtiğimiz yıl motosiklet fuarında tanıştık kaynaştık.
Her Çarşamba buluşuyoruz.
Toplantılara gelmeyenlere ciddi yaptırımlar uyguluyoruz. www.turkchopper.com 'dan kuralları öğrenebilirsiniz.
Gereğinden fazla chopper kulübü var.
Sadece İstanbul'da 20'ye yakın chopper kulübü var.

Uyarılarınız için çok teşekkürler...

Şöyle bir durum varki, ( Eğer Başarabilirsek ) bizim yapmak istediğimiz sadece bir kulüpten abiret olmayacak,

Sabit bir toplanma mekanımız olacak (klüp evi gibi)
Aynı mekanda çay kahve içme şansımız olacak,
Ayrıca yine aynı mekanda Tamir, Bakım, Onarım,Modifikasyon gibi işlerde düşünülüyor...

Aslına bakarsanız ( Eğer Başarabilirsek ) biz bir Chopper Tesis yapmak istiyoruz.

Tabiki bunlar hemen olabilecek şeyler değil, kesinlikle kolay olmayacağını da biliyoruz ama elimizden gelecek ise yapmaya hazırız...

Sanırım Böyle Bir Şey Mükemmel Olur!!!

yürü be pause kim tutar bizi:flower: bakalım yarın yagmur yagmaz ise gv650 nin yanına gidicem. :cat:

adım adım insallah pause basarılır...

Şöyle bir durum varki, ( Eğer Başarabilirsek ) bizim yapmak istediğimiz sadece bir kulüpten abiret olmayacak,

Ayrıca yine aynı mekanda Tamir, Bakım, Onarım,Modifikasyon gibi işlerde düşünülüyor...

Aslına bakarsanız ( Eğer Başarabilirsek ) biz bir Chopper Tesis yapmak istiyoruz.

Tabiki bunlar hemen olabilecek şeyler değil, kesinlikle kolay olmayacağını da biliyoruz ama elimizden gelecek ise yapmaya hazırız...

Tarih : 08 Ocak 2011

Saat : 18,00

Yer : Bostancı (www.dogalgazci.net sitesinde var tel ulaşım bilgileri )

Sadece tanışma toplantısı olduğu üzere,Motosiklet ile katılım zorunluluğu yoktur!!!

1.GV650i
2.pause
3.garberbuena
4.inzell
5.acayüp
6.audioslave
7.tombo
8-meyto
9-papaz

.

arkadaşlar hafta sonu havanın iyi olacağını söylüyordu bugün metorolaji, buda motorla katılım sayısını artırır.bende en başından beri herkesin orada motorlarıyla bulunmasını istiyorum ama benim bi sorunum var ve onu cumartesiye kadar inşallah halledecem.zincir kendini salmış sanırım vadesini doldurmuş tabi zincirin gevşek olması arka dişliyede zarar vermiş onunda değişmesi lazım.yarın ilk işim ön arka dişli zincir takımı alam olacak inşallah cumartesiye kadar takıp yetiştirebilcem...

arkadaşlar hafta sonu havanın iyi olacağını söylüyordu bugün metorolaji, buda motorla katılım sayısını artırır.bende en başından beri herkesin orada motorlarıyla bulunmasını istiyorum ama benim bi sorunum var ve onu cumartesiye kadar inşallah halledecem.zincir kendini salmış sanırım vadesini doldurmuş tabi zincirin gevşek olması arka dişliyede zarar vermiş onunda değişmesi lazım.yarın ilk işim ön arka dişli zincir takımı alam olacak inşallah cumartesiye kadar takıp yetiştirebilcem...

persembe 1 cuma 2 cumartesi 3 gün var halledersin. bugün gv650 nin yanına gidicektim ama hava bozuk yollar camurlu::saad::. sanırım gidemicem. cumartesi bostancı da bulusuruz artık

sa

persembe 1 cuma 2 cumartesi 3 gün var halledersin. bugün gv650 nin yanına gidicektim ama hava bozuk yollar camurlu::saad::. sanırım gidemicem. cumartesi bostancı da bulusuruz artık

meyto sen nerden geleceksin burda hava çok güzel ben dahi motorla geldim gelebileceksen burdayım beklerim

Uyarılarınız için çok teşekkürler...

Güzel konular bunlar. Birçok klubün zaten bir kulüp evi vardır. Bizim de var. Bakım yerimiz de var. Hatta servis araçlarımız da mevcut. Bunlar zaten olmazsa olmazlar. fakat işin çok farklı boyutları var. Deneme-yanılma yöntemi ile öğrenmek çok acı çekmenize neden olur.
Aranızda daha önce bir chopper kulübünde yer alan var mı?

Son düzenleme:
Güzel konular bunlar. Birçok klubün zaten bir kulüp evi vardır. Bizim de var. Bakım yerimiz de var. Hatta servis araçlarımız da mevcut. Bunlar zaten olmazsa olmazlar.
Umarım başarırsınız. Kafanızın takıldığı birşey olursa seve seve yardımcı olurum.

Her insanın yardıma ve tecrübelere muhakkak ihtiyacı vardır. (Bir dahinin bile bilmediği çok şey vardır) Tecrübeleriniz bize çok yardımcı olur.

Sizi de aramızda görmek tanışmak isteriz, yolunuz düşerse cumartesi bir uğrayın, tanışmış oluruz.

Sizde bilirsiniz ki, Motosiklet Ruhu sadece iki teker üzerinde yol almak değildir... Her türlü dostluğa her türlü kardeşliğe açığız...

Son düzenleme:
.

ya normaldede 3günde halledilemeyecek birşey değilde.aynı zamanda sabhtan akşama çalıştığım için parçları almak bide onları değiştirecek vakti bulmak gerek.iznide cumartesine yazdırdık bakalım hayırlısı.

sa

ya normaldede 3günde halledilemeyecek birşey değilde.aynı zamanda sabhtan akşama çalıştığım için parçları almak bide onları değiştirecek vakti bulmak gerek.iznide cumartesine yazdırdık bakalım hayırlısı.

inşallah bulur halledersin halledemezsen metrobüsle gel akşam dönüşte metrobüs duragına bırakırız metrobüsle gelecek olursan uzunçayır duragında inip e5 şin orası ordan bir minübüsle gelebilirsin telefonlaşır tarif ederiz

Her türlü yardımcı oluruz gelip gitmen konusunda. GV650i dediği gibi uygun yerlerden alıp bırakabiliriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar