İstanbul Beşiktaş lılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese Slm

istanbul beşiktaşta oturan motorcu arkadaşlar bu başlık altında tanışalım birbirimize yakın oturduğumuz için birbirimize daha iyi yardımcı olabilir ve kalabalık olarak daha iyi eğlenebiliriz. Sorunlarımızı ve dertlerimizi bu başlık altında tartışabiliriz.

İstanbul MT olarak bi grup var zaten.. Bu gruplaşmaya yönetim sıcak bakmayacaktır..

Hayırdır Avcılar , Beşiktaş falan :mrgreen:

Bir İstanbul ayaklanması baş gösterir oldu :p

İstanbul çok büyük napalım hiç değilse bize yakın oturan arkadaşları tanışmış oluruz Pınar ben Mt grup açmak için yazmadım beşiktaş ta oturan arkadaşları tanımak için açtım konuyu isteyen yazar istemeyen yazmaz zorla değil tuzla da oturan bi motorcu bana istediğin saatte yardımcı olmayabilir ama beşiktaşta oturan bi motorcu arkadaşımız bana daha ii yardımcı olur

İstanbul çok büyük napalım hiç değilse bize yakın oturan arkadaşları tanışmış oluruz Pınar ben Mt grup açmak için yazmadım beşiktaş ta oturan arkadaşları tanımak için açtım konuyu isteyen yazar istemeyen yazmaz zorla değil tuzla da oturan bi motorcu bana istediğin saatte yardımcı olmayabilir ama beşiktaşta oturan bi motorcu arkadaşımız bana daha ii yardımcı olur

İsteyen yazar isteyen yazmaz olayı benim söylediğimle sıfır alakalı...

Yönetim buna hoş bakmaz, çünkü bu şekilde gruplaşmalar forumda hoş değil.. Hem yönetimin hem üyelerin gözünde..

İstanbul mt başlığına gider yazarsın beşiktaş tarafında olan var mı diye ama topic açarsan kitlerler....

Tam olarak bundan bahsetmiştim işte..
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/40428-istanbul-avcilar-mt.html

Son düzenleme:
Pınar yazdıklarımdan anlamıyosun galiba ben sadece beşiktaşta oturanlarla tanışmak amaçlı konu açtım buda moto sohbet başlığının altında açılmış bir başlık yani sadece sohbet ama bunu anlamamakta ısrar edip yönetimin buna sıcak bakmıycandan bahsediyosun bırakta buna yönetim karar versin ve moto sohbet başlığı süs olsun diyemi açıldı insanların birbiriyle tanışıp arkadaşlık kurması için açılmadımı bizim de burda yapmaya çalıştığımız tanışıp sohbet etmek ama senin bundan fazlasıyla rahatsız olmuşa benziyosun :silent:

Evet ben rahatsız oluyorum...

Türkiye çapında her ilden üyesi olan bir site...

Ve anasayfada sadece istanbuldan iki ilçe adına açılmış başlık var...

Diğer illerde ve ilçelerde de aynısı olursa sohbet vs kalmaz...

Amacın sohbet ise sohbet edebileceğin bi çok başlık ve topic var deil mi..

Rahatsız oluyorum, yönetimin buna da sıcak bakmayacağını söylüyorum.. Sen bunu söyleme hakkıma neden saygı göstermiyosun???

arkadaşım eğer çok rahatsız oluyosan yazmassın bir diğeride isterse bin tane başlık açılsın bu anasayayfada sadece belli bir süre kalır ondan sonra moto sohbet başlığında kalmaya devam eder ana sayfaya gelenler sadece yeni konu başlıkları her yeni konu da eski konular aşşağı inmektedir buda açılan konuların ömür boyu orda kalmıycağı anlamına geliyor bilmem anlatabildimmi fikirlerine saygı gösteriyorum ama seninde bize saygı göstermen gerekiyor. Bırak insanlar istediği kişilerle tanışsın bunda rahatsız olucak bi durum

gereksiz tartışmayın bakem ... türkiye çapında har ilden bir semt tanışma yada sohbet topici açılsa sence hoş olurmu ( ki ilce ilce yazsak ayrı bir site kurmak gerekir)

dostum istanbul mt olarak bilgi paylaşımını yapabilirsin :cat:

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Her ilçe,her mahalle,her sokak ve benzeri yer için topic açarsak site karman çorman bir hal alır.Lütfen MT il gruplarından devam ediniz.MT il gruplarının haricinde bölgesel oluşumlar söz konusu olamaz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar