[istanbul]21 MART SALI BOSTANCI BEERSDA BULUŞUYORUZ HERKESE FUAR DAVETIYESI

ashes' Alıntı:
ben valla gebzedenim ama artık yeter kaç kişiye bilet getiricem herkez bana diyor kimseye davetiye almıycam gelen bostancıdan alsın bune ya adamlar izmirden yada degişik illerden geliyorlar neden karşıda neden uzakta hava soguk müzik var yok içkili yok bar yok sigradumanı yeter yaaaaaaaaaaaaa
gelen gelir siz yapında ben gelip sizden alayım bilet yok kardeşim davetiye gelin alın bu

ok siz yapın gelelim alalım nerdense geziymiş yok 2003 ten beri buradayız falan link ver gezilerine ben yokum kim nerden alıcaksa alsın yarın akşam beers tayız ok gelen alır birde biri planlasıında biz konalım hazıra havadan atıp tutmasın kimse motorcu ok yapın bi org. gelelim artık yorum yapmıyorum artık admin mi
mod mu yapar yeter ya

arkadaşım sen ne vukuat bir elemansın yahu...bak hal hareketlerin gözüme batıyor...gelirim beersa allah yarattı demem basarım falakayı...:queen: biz burda 1920 lerden beri varız taammı...sen daha yenisin çömez..sus otur aşağı...burda abilerin dedelerin var...dün gübreydin bugün kok kömürü...:queen:

noldu hemen pes etmişinnn...hemende küstümm oynamıyoomm...abi ne iş ya...gelen gelir...gelmeyen sağlar bizimdir...:rendeer: seni sevmeyenin allah belasını vere...bak bu son yazdığım okunacak ve bana özel bir kin beslenecek bunuda biliyorsun dimi...hadi bay...ben işe çıkıyom...:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete seni seviyorum akşam görüşürüz :)
evet hava da güzel sigara dumanı yok müzik yok gürültü yok otopark sorunu yok başka hadi içki de içmeyin bakın herşey olumlu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eveet millet hade bakalım havada süper..Davetiyelerde sıcak sıcak.. Akşama action mı var ne...:queen:

beyler hepinize iyi eylenceler bu geziye sağlık sebeplerim nedeni ile katılamıcam umarım güzel vakit geçirirsiniz ashes baba benim yerimede bir duble bişey içersin eğer cenk gelirse oda benim yerime pistte iki dans etsin :queen: hadi millet cıs-tak cıs-tak cıs-tak::pulp:: ::alkiis:: ::haapppy:

ee listeyi güncellesek diyorummmm adminimmmmmm

:cat: arkadaşlar
bu seferde gelmeye teşebüs edeceğim :queen:
hersefer iş çıkarıyorlar
istifa edeceğim yaaa:queen:

bu arada sadobey gören varmı en son beers buluşmasından sonra haber alınamadı kendisinden ????????????????????

Forumdan Uzaklaştırıldı
dishy' Alıntı:
en başa beni yazınnn :queen: :queen: :queen:
Heralde akşam uçagınla sabiha gökcen havaalanına iniosun dimi.. alalım seni ordan..:queen:

boy

@mete_han
vayyyy...döşemeci dostum boy kankam bir koymuşki lafı...bu lafda sana kapak olsun bbccddzzggddgg....hehehe...bende kınamı alayım bugün kapalı çarşıdan....
Hehehehehe ilahi metehan... Güldürdün beni valla !!! :)

ben alıp gelirim paşam yolumun üstü :)

zuhtupasa' Alıntı:
Heralde akşam uçagınla sabiha gökcen havaalanına iniosun dimi.. alalım seni ordan..:queen:

yok beeeeeeeeeeeeee oofff ofoffffffffff :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

mete_han' Alıntı:
vayyyy...döşemeci dostum boy kankam bir koymuşki lafı...bu lafda sana kapak olsun bbccddzzggddgg....hehehe...bende kınamı alayım bugün kapalı çarşıdan....:wiinkk:

metecim kasma boşuna kendini ortalığı seviştirmek için bak erdun baban seni bekliyor öbür tarafta git bir hal hatır sor öp kokla babanı:queen:

ya şimdi ağlayıpta bizide üzme gelmek istedigini biliyoruz ama bak işte bize yakın olanlar bile gelemiyor :)

ashes' Alıntı:
ya şimdi ağlayıpta bizide üzme gelmek istedigini biliyoruz ama bak işte bize yakın olanlar bile gelemiyor :)

üzülme beeee :mrgreen: bnde çok istiyorum ama işte malum
insan 19 yaşında oluncaaaa :pale: :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostdark' Alıntı:
arkadaşlar saat kaç gibi buluşuyoruz:silent:

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: şimdiki gençler hep böle yaaa...:queen:
baksana kardesiiiiim topik açılış sayfasınaa..:bounce:

zuhtupasa' Alıntı:
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: şimdiki gençler hep böle yaaa...:queen:
baksana kardesiiiiim topik açılış sayfasınaa..:bounce:
Paşam genç olduğum için değil sadece okumam yok sadece yazabiliyorum

birde 16 kişilik bir liste var biraz günceleşsede kaz geyiği olmasa
Akşam görüşürüz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
işte olay budur. baştan beri anlatmak istediğim de buydu.
tabii ki geliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar