[istanbul]21 MART SALI BOSTANCI BEERSDA BULUŞUYORUZ HERKESE FUAR DAVETIYESI

boy' Alıntı:
@ccbbdd

Sen merak etme biz 2003'ten beri çok şeyin ucundan tutuyoruz da sen yeni olduğundan bunlara şahit olamadın anlaşılan. Bu yazki organizasyonları göreceksin :)
inşallah bekliyoruz 4 gözle,yalnız öyle cbr1000ararım seni heryerde motorum var diye basıp gitme ama,giderken dönerken hep beraber...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu toplantı ya benzer bir toplantı fuara geldiğimizde isteriz haberiniz olsun........

izmir deki motorcularla istanbuldaki dostlar bir buluşalım bakalım buluşma olmaz bizi iyi ağırlayamazsanız elimizdeki rehineye işkence yapacağız haberiniz olsun biliyorsunuz Cenkmenderes elimizde :p

ararım seni her yerde sorarım ıssız geceler sevgilim nerde
elleri göreyim bu kadarmı istanbul hadi bakalım paşalar :) hepimizi ayakta alkışlar

Kahvaltıyı bari fuara yakın yerde yapın ben teşvikiyede oturuyorum hem sizlerlede tanışmış olur bana motor seçerkende yardımcı olursunuz.
( Kendimi zorla davet ettiriyormuş gibi hissettim kendimi )

Nickimide acemi motorcu diyemi değiştirsem ne yapsam.

26 mart için sabah kahvaltı yapabileceğimiz bir yer ayarlarmı arkadaşlar avr. yakasındaki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Muhtemelen herkes poğaca börek çörek getircek vede imece usulü ile dolmabahcede denizin kenarındaki otoparkta (Maçlarda motorların kalktığı) çaylarımızı içicez vede topluca fuara gidilecek..:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn' Alıntı:
bu toplantı ya benzer bir toplantı fuara geldiğimizde isteriz haberiniz olsun........

izmir deki motorcularla istanbuldaki dostlar bir buluşalım bakalım buluşma olmaz bizi iyi ağırlayamazsanız elimizdeki rehineye işkence yapacağız haberiniz olsun biliyorsunuz Cenkmenderes elimizde :p

:p Cenk sizde kalsın.. Gelince hallederiz..:p Ne gunu burda oluosunuz grup olarak...?

zuhtupasa' Alıntı:
Muhtemelen herkes poğaca börek çörek getircek vede imece usulü ile dolmabahcede denizin kenarındaki otoparkta (Maçlarda motorların kalktığı) çaylarımızı içicez vede topluca fuara gidilecek..:wiinkk:
abi bende gelebiliyormuyum neyse yarın akşama konuşuruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
CBR1000RR' Alıntı:
abi bende gelebiliyormuyum neyse yarın akşama konuşuruz

Yaw tabi gelicen ama unutma yedek anahtarlarıda getiiiiir..:queen: :queen:

paşam nasıl durum heycan yok galiba millette havada güzel serilelim bahçeye şöyle bi

Forumdan Uzaklaştırıldı
:flower:
CBR1000RR' Alıntı:
bırak zühtüpaşa reklam kokan hareket bunlar alırım anahtarını diyorum
:flower: :bestmt: ::dalga:: ::dalga:: ::dalga::

2. fuar da ordayız 31 mart 1 nisan :wiinkk:

cenk i size geri vemeye karar verdik cenk kalsın deyince telaşlandım birden anlaşılan para da etmiyo bu ulemm yanlış adamı rehin aldık desene :cherry:

Dönüşte skull u mu kaçırsak :p fidye yi başka türlü vermeyeceksiniz anlaşıldı :mrgreen:

Arkadaşlar isterseniz pazar sabah kahvaltısı için yer bakıyım beşiktaşta bilen varsa elma kafe var beşiktaş ana caddede yapıkredi bankın karşısı, arkada bahçesi var konuşabilirim yakın sayılırım oraya.
Çay sınırsız.:queen:

evet büyük organizetör yok bakıyorum bu sefer cenk menderes olum girde bi msj çek heycan gelsin topige

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar