[istanbul]21 MART SALI BOSTANCI BEERSDA BULUŞUYORUZ HERKESE FUAR DAVETIYESI

Motorcu eğer hala "potansiyel motorcu" veya "geleeğin motorcusu" durumundaysa (bkz:Khutuck) mesafe sorun oluyor :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet elleri görelimmmmm
eller9st.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben gelemem kusara bakmayı biyoloji sınavım var ama ardayı gönderirim o maltepede size yakın benim oraya gelip tekrar dönmem o günün benim için bitmesi demektir :pr:

Bizim de 23-26 mart arası CNR da "Çatı&Cephe" fuarımız var. Stand kurulumu ile ilgili bir problem yaşanmazsa oradayım.

Bir de "serseri" rumuzlu arkadaş sözüm vardı, ismini her buluşmaya yazacam burdaysan katılırsın diye.... :)

Onu da ekleyin buradaysa katılır.

abi biz milletle buluşalım davetiye verelim yada iki sohpet ederiz diyoruız ses yok milletten neyse biz gideriz o zaman davetiyeleride mekandaki müşterilere dagıtırız napalım

Herzaman,heryerde buluuuşaaaalııııım!!!!!!:cat: Bu sefer ben geç katılabilicem.23:00'den sonra ordayım.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
anadolu darılmasın pazar gunu sabah dolmabahcede toplanıyoruz hep birlikte gidecegiz fuaraaaa

aslında benimkadar gelmek isteyen belkide olamaz ama şu anda trabzondayım ah şu işler bir yakamı bıraksa varya fuarda motorların yanında bile yatabilirim size iyiiiii eğlenceler

salı akşamı beer's ta olamayacağım için üzülüyorum ancak salı günü kısmetse (ve artık bir sorun çıkmazsa, Allah'ım n'olur çıkmasın artık!) motorumu teslim alıyorum. (gelemememin sebebi de budur aslında :mrgreen: )
neyse, kısme olursa pazar günü saat 11:00' de Dolmabahçe'de görüşürüz artık.

iyi eğlenceler dilerim hepiciinize...:wiinkk: :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

1. Skullhunter
  2. Zuhtupasa
  3. A2 EHLİYET
  4. CBR1000RR
  5. yukselmotor
  6. kadirsoy
  7. ashes
  8. ccbbdd
  9. Tnt
  10. Shamyl
  11. Darkdiamond
  12. Nurkan
  13. Trenox

Say bakiim ellerii...

bi kerede avrupa yakasında buluşun artık yaaaaa anadolu yakasına mı ait bu site yoksa

Abi ya neden hafta sonu toplanmıyoruz sabaha çogu kişi işine gidiyo ben 4 te kalkıyorum ilk buluşma gibi olursa yandık..::baaas:: ::baaas:: ::unsure::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar