ashes' Alıntı:ben valla gebzedenim ama artık yeter kaç kişiye bilet getiricem herkez bana diyor kimseye davetiye almıycam gelen bostancıdan alsın bune ya adamlar izmirden yada degişik illerden geliyorlar neden karşıda neden uzakta hava soguk müzik var yok içkili yok bar yok sigradumanı yeter yaaaaaaaaaaaaa
gelen gelir siz yapında ben gelip sizden alayım bilet yok kardeşim davetiye gelin alın bu
ok siz yapın gelelim alalım nerdense geziymiş yok 2003 ten beri buradayız falan link ver gezilerine ben yokum kim nerden alıcaksa alsın yarın akşam beers tayız ok gelen alır birde biri planlasıında biz konalım hazıra havadan atıp tutmasın kimse motorcu ok yapın bi org. gelelim artık yorum yapmıyorum artık admin mi
mod mu yapar yeter ya
arkadaşım sen ne vukuat bir elemansın yahu...bak hal hareketlerin gözüme batıyor...gelirim beersa allah yarattı demem basarım falakayı...:queen: biz burda 1920 lerden beri varız taammı...sen daha yenisin çömez..sus otur aşağı...burda abilerin dedelerin var...dün gübreydin bugün kok kömürü...:queen:
noldu hemen pes etmişinnn...hemende küstümm oynamıyoomm...abi ne iş ya...gelen gelir...gelmeyen sağlar bizimdir...:rendeer: seni sevmeyenin allah belasını vere...bak bu son yazdığım okunacak ve bana özel bir kin beslenecek bunuda biliyorsun dimi...hadi bay...ben işe çıkıyom...:wiinkk: