[Isparta - MT]

Merhaba arkadaşlarım bende ıspartadan üniversite kazandım araba sözü vardı babamın sattım motorumu, sonra ne olduysa sözünde durmadı bizimki bi motor alasım var ama kışları çok soğuk olur diyorlar okula gidip gelirken falan sıkıntı çekermiyim :mrgreen:

Baktım gördüm ki ISPARTA MT sayfası bomboş ne hareket var ne ses ne seda. Biri 2005 de yazmış "MERHABA BEYLER BEN YENİYİM" diye, biri 2009 da yazmış üniyi yeni kazandım kimse yok mu diye. Bende Virabismillah diyorum ve ilk adımı atıyorum. Resimler biraz az bu seferlik böyle olsun

Isparta > Ağlasun > Çeltikçi > Burdur > Isparta = 124 Km

ISPARTA KADINA ŞİDDETE HAYIR sürüşü;

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

Isparta Ekibi / Burdur Ağlasun'da Alabalıkları ziyaret etti... :)

27 MART 2006 Isparta MT yine hep beraber bir etkinlik...

Son düzenleme:
Senirkent -Eğirdir arası bide şuhut - senirkent arası motor sürmeden ölmicem :D O belden inerkenki virajlar o göl manzarası , akkeçiliden sonraki manzara ve virajlar ömürlük.

Murat abimiz (XJ6 N) ve İskender abimiz (CBR 250R) haftasonu motosiklet temizliği yapıyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

Isparta MT bu haftasonu OTİZM engelli kardeşlerimiz için kortej yaptı;

Bahattin DÜZENLİ kardeşimizin motoru bakımdan çıktı. Hayırlı sürüşler...

Sayfamız güncel bir şekilde devam ediyor. Haden gari ıspartallaaa... yazıverin... :king:

Yukarıda ki resimlerde asfaltta "FİNİSH" yazan yol Isparta'da nerede ? Pist tarzı bir yer mi orası ? Asfalt kaliteli gözüküyor.

Yukarıda ki resimlerde asfaltta "FİNİSH" yazan yol Isparta'da nerede ? Pist tarzı bir yer mi orası ? Asfalt kaliteli gözüküyor.

Kardeşim Eğirdir yolu, Eğirdir istikametine giderken solda TUVTURK' den hemen önce yada sonra olması gerekiyor. Drag pisti var yeteri uzunlukta.

19 Mayıs vesilesiyle bi motosikletliler geçişi olacak mı arkadaşlar?

Geçiş güzergahını, saatini bilsek, katılmasak da izlerdik.

Son düzenleme:
Senir-Gönen üstünden İleydağı'na çıkan yoldan yakın zamanlarda geçen var mı?

Senir'in üstünden dörtyola kadar çıkan yol oldukça kötüydü...

Yoksa, göl manzaralı (baraj gölü), inişli çıkışlı, dağ manzaralı oldukça güzel bir yol, günlük turlamalar için; anayoldan gitmek yerine ...

Off-roadcular, crossçular, nakedcılar için ideal...

Karenajlılar ana yoldan ayrılmasın, taş falan seker, çizer, yazık olur ...

Nasipse sabahtan Antalya'ya geçiyorum öğlen gibi de Eğirdire geçeceğim. Ekip var bizim de sayfayı bilmeyende var bilipte takılmayanda... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar