[Isparta - MT]

evet 5 dakika uğramıştım. kırmızı cbr, held mont, lazer kask üçlüsü ile :)

ıspartaMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

Tüm ısparta mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Isparta MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Antalya Mt sevgili ısparta motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz

ooooo kımse yokmu ey ıspartalılar nerdesınız.sayfa bom boş kalmış.sahipsiz bırakmayın.

...........

kimse yokmu.............:silent:

Son düzenleme:
arkadaşlar slm.bende ıspartalı yım bu motor sevdası iyiden iyiye beni sardı ezelden beri vardı bu tutku bende zaten ama işin komik tarafı motorum yoktu.Şarkikaraağaç geçti çocukluğum.çocukken peder beyin beldesan sup51 atlar gezerdik.sonra merkeze taşındık şimdi üniversiteyi bi
tirdim ve iş hayatına atıldım artık vitesli bi makineye binmenin zamanı geldi yamaha ybr 125 düşünüyorum başlangıç için ilerde yükseltebilirim duruma göre.vitesli motor tecrübem var.yakında a2 ehliyeti içinde başvuracam kursa.4000 tl limitim var fiyatlar ve piyasa hakkında çok az bilgim var. 0 mı yoksa temiz 2. el mi alsam sizler ne dersiniz.saygılar :mrgreen:

arkadaslar motora alarm taktırmak ıstesem kıme gıtmelıyım .Nasıl bır alarm taktırmalıyım tsk

Son düzenleme:
selam ben de keçiborluda myo da okuyorum....bu yazın sonunda geziler olacak mı?

ıspartada da gezilere katılmak isterim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 AM ----------

selam ben de keçiborluda myo da okuyorum....bu yazın sonunda geziler olacak mı?

ıspartada da gezilere katılmak isterim..

arkadaşlar ıspartaya geliyorum ama vatani görevimi yapmaya:)).ziyaretçileri beklerim. iç güvenlik 40. piyade. güven usta.

ıspartada üni okuyorum motorum ybr 125 geziler olursa katılırım bi görüşsek iyi olurdu tabi ıspartalı motorcularla...bizde kendi çapımızda kalmamış olup başka çaplarlada tanışır motor hakkında daha çok deneyim elde ederdik..

samsunluyum ama seneye üniye oraya gelıyorum kanuni caracal ımla beraber gezi organizasyonlarınıza bende katılabılırım üni içindede örgütlenebiliriz :) bi de ıspartada kanuni yedek parca konusunda sorun yasarmıyım...serwıslerı VArmı acaba

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar