İsmet Şanlı Youtube Kanalı

yuO1Hc.png

Kanal adresi: https://www.youtube.com/channel/UCGO4wsSxk_wbZl3CuQD5vyg

Açıklama

Merhaba.
Küçük motosikletim ile bir Avrupa turu yapmak çok istiyordum. Maalesef salgın hastalık yüzünden bir çok Avrupa ülkesinin kapıları kapalı.
Bende madem Avrupa'ya gidemiyorum güzel ülkemde gezilecek görülecek daha çok yer var bende oralara giderim deyip kısmetse yarın ( 18.08.2020 ) yola çıkıyorum. Bu geziyi takip etmek isteyenler ile anlık olarak konumumu paylaşıyorum.
Anlık olarak takip etmek isteyenler için gerekli açıklamaların olduğu linki aşağıda paylaşıyorum.
Saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
ismet beyden yeni motoruyla kısa bi gezi videosu bekliyoruz +1

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
İlk gezimi bayramda Antalya ya yapmak istiyordum, oğlum bayramda uğraşma deyip uçak bileti gönderince ilk plan iptal oldu.

Neyse kısmetse listede ve gönlümde çok yer var, bakalım hangileri nasip olacak.
en güzelleri nasip olur inşallah abi, bizede bekmek düşer 😊

yuO1Hc.png

Kanal adresi: https://www.youtube.com/channel/UCGO4wsSxk_wbZl3CuQD5vyg

Açıklama

Merhaba.
Küçük motosikletim ile bir Avrupa turu yapmak çok istiyordum. Maalesef salgın hastalık yüzünden bir çok Avrupa ülkesinin kapıları kapalı.
Bende madem Avrupa'ya gidemiyorum güzel ülkemde gezilecek görülecek daha çok yer var bende oralara giderim deyip kısmetse yarın ( 18.08.2020 ) yola çıkıyorum. Bu geziyi takip etmek isteyenler ile anlık olarak konumumu paylaşıyorum.
Anlık olarak takip etmek isteyenler için gerekli açıklamaların olduğu linki aşağıda paylaşıyorum.
Saygılarımla
Severiz , sayarız . İsmet abi hepimizin kıymetlisidir, ilk motosikletimi aldığımda ; İsmet abinin videolarını aileme izletmiştim ailem pek ses edememişlerdi. O yüzden İsmet abi çok kıymetlidir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben 10 sene önce Rks Titanic ile İstanbul'dan Bodrum'a gittim de anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. İsmet Abi de sağ olsun benzer yapıda bir motorla İstanbul'dan Nordkapp'a artçıyla seyahat ederek çıtayı arşa çıkardı. Özellikle genç olan, maddi imkanı daha üst tur motorlarını almaya yetmeyen, sürmek isteyen, gezmek isteyen, yol yapmak isteyen genç kardeşlerimin İsmet Abi'nin videolarından ilham alması dileğiyle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haşmetin durumuna düşmeyeceğim. hırbo pardon kara burak.

sakin ol acemi bişey demedik. bana hırbo diyerek ayıp ediyosun.

yazık, çok yazık.

admin senin kanalı neden reklam yaptı, ilginc ?

ismet, sen 25 bin abonesi olan yutup fenomeni olarak yeni yutupçulara bazı tavsiyelerin var mı ?

benim arkadas 2000 abonede kaldı, baya kafaya takıyor bu durumu.

yardımcı ol biraz.

sakin ol acemi bişey demedik. bana hırbo diyerek ayıp ediyosun.

yazık, çok yazık.

admin senin kanalı neden reklam yaptı, ilginc ?

ismet, sen 25 bin abonesi olan yutup fenomeni olarak yeni yutupçulara bazı tavsiyelerin var mı ?

benim arkadas 2000 abonede kaldı, baya kafaya takıyor bu durumu.

yardımcı ol biraz.
Sen zaten arkadaşına akıl veriyorsundur. Benim vermeme gerek yok. Dikkat et fazla verme yan etki yapıp devreleri yakmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar