İsmail (oldcityboy) adına : Hoşgeldin Bebek ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Duyduk duymadık demeyin Eskişehir MT den çok sevdiğim bir arkadaşım olan İsmailin bir kız çocuğu oldu :)

Hepinizin huzurunda, Yüce Allahım analı babalı büyütsün diyerek kendisine iyi dileklerimi göndermek istiyorum :)

Geçen hafta sonu Esklişehire gittiğimde Eskişehir MT ile görüştüm ve dört gözle İsmailden haber bekledik.
Ama bebek inatçı çıktı, cumartesi günü bizi bekletti de bekletti. Ama pazar günü dayanamadı aramıza katıldı :)

En kısa zamanda, Eskişehire gittiğim ilk hafta sonu Volkanlarla haberleşerek kendilerini ziyarete gideceğim :rendeer:

baba100131.jpg

İsmailcim ilerleyen yıllarda kızından duyacağın bu tür sözleri duyar gibiyim, tekrar ve tekrar hoşgeldin bebek :rendeer:

UNB-03-P1.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Benimde yigenim 1 yaşına girdi ablası japon bebelerine benziyo tombiş yanaklı ,pikacuumm benim :queen:

Allah analı babalı büyütsün, maşallah ta diyelim boncuk gözlüymüş kızımız :)
maşallah

Hayırlı uğurlu olsun. Vatana, Millete, Bayrağa ve Ailesine hayırlı bir evlat nasip eylesin Allah.
Bu arada bir nazar boncuğu koyayım dedim. Benim nazar boncuğumu 1985 koymuş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ederiz abileri, iyi dilekleriniz için amin :rendeer:

THE_LANCET nazar boncuğu için üzgünüm :cherry:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah analı babalı büyütsün. Nazarlardan saklasın. Maşallah ufaklığa. :):rendeer:

1172134895E1n47l.jpg

Mevlam hayırlı ve sağlıklı bir ömür versin. Ana babasına "gözünüz aydın" diyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok ama çok teşekkür ederiz, sizin de çocuklarınızı yeğenlerinizi Allah bağışlasın :rendeer:

Yeğenimi ziyaret ettiğimde, şartlar el verirse ve İsmail de uygun görürse
eğer fotoğraflarını da sizlerle paylaşmak istiyorum.................. :bounce:

( morveötesi avatarımı kıskanmayınız lütfen :cherry: )

Allah analı babalı büyütsün inşallah ailesine ve milletine karşı hayırlı olur:rendeer:

vay vay vay dayınınnnn nerdesin laaaaaaaaaa :cherry: :cherry: :cherry: allah mürvetini gösterir inşallah ismail BABA oldun BABAAAAAAAAAA :queen: :queen: bi insan dünyaya getirmek ne demek dayının ? :):) onu kokluycaksın, kolunda uyutcaksın :) o senin göğsüne yaslanarak sana masum gözleriyle bakcak ıyyyy özendim valla :p:p:p:p:p:p

Kızımı ilk defa kucagıma aldığım günü hatırlıyorumda...İnanılmaz,anlatılamaz çok ulvi bir duygu baba olmak...Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin..Gözünüz aydın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar